Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Synthetic Bristle Brush

4,7 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Synthetic Bristle Brush

Pri holení platí snáď viac ako inde, že ide o veľmi individuálnu záležitosť. Každému mužovi rastú iné fúzy, iným smerom a má inak citlivú pokožku. Pokiaľ máte radi návrat k starým osvedčeným metódam, je pravdepodobné, že si obľúbite tzv. mokré holenie. To znamená holenie bez elektrických strojčekov a viačepeľových zázrakov modernej technológie. Na to je však potrebné vlastniť kvalitnú štetku na holenie, napríklad BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Brush zo syntetických štetín napodobňujúcich diviačie vlasy, ktoré sú veľmi kvalitné. Holenie si vďaka štetcu Bluebeards nielen uľahčíte, ale dokonca si ho užijete.

Prednostné výhody štetky BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Synthetic Bristle Brush

  • Je zhotovená z akostných syntetických štetín Doubloon napodobňujúcich diviačie vlasy
  • Umožňuje hladké oholenie tradičnou metódou tzv. mokrého holenia
  • Dokonale napení penu na holenie
  • Štetka BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Synthetic Bristle Brush s originálnou plastovou rukoväťou s logom zaujme taktiež dizajnom
  • Skvele sa hodí na cesty

Nepodceňujte penu

Štetka rozhoduje o tom, ako pohodlne a dobre vyšľaháte penu a ako príjemné bude jej roztieranie po tvári. Nepodceňujte jej výber, práve ona často rozhoduje o tom, aký veľký pôžitok holenie bude. Kvalitná štetka BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Brush vám na to skvele poslúži. Penu z niečoho musíte vytvoriť – buď z krému alebo mydla. Nemal by v nich byť prílišný funkčný rozdiel. Mydlá bývajú čisto prírodné, bez pridaných chemikálií.


Parametre a špecifikácia

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  HOL395
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060297002335

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01