Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Bristle Brush

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Bristle Brush

Pri holení platí snáď viac ako inde, že ide o veľmi individuálnu záležitosť. Každému mužovi rastú iné fúzy, iným smerom a má inak citlivú pokožku. Pokiaľ máte radi návrat k starým osvedčeným metódam, je pravdepodobné, že si obľúbite takzvané mokré holenie. To znamená holenie bez elektrických strojčekov a viacbritvových zázrakov modernej technológie. Na to je však potrebné vlastniť kvalitnú štetku na holenie, napríklad BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Bristle Brush z pravých diviačích štetín, ktoré sú veľmi kvalitné. Holenie si vďaka štetke Bluebeards nielen uľahčíte, ale dokonca si ho užijete.

Prednostné výhody štetky Blueberads Revenge Doubloon Bristle Brush

  • Je zhotovená z akostných diviačích štetín
  • Umožňuje hladké oholenie tradičnou metódou tzv. mokrého holenia
  • Dokonale napení penu na holenie
  • Štetka Blueberards s originálnou drevenou rukoväťou zaujme taktiež dizajnom
  • Skvele sa hodí na cesty

Nepodceňujte penu

Štetka rozhoduje o tom, ako pohodlne a dobre vyšľaháte penu a ako príjemné bude jej roztieranie po tvári. Nepodceňujte jej výber, práve ona často rozhoduje o tom, aký veľký pôžitok holenie bude. Kvalitná štetka Blueberads Revenge Doubloon Bristle Brush vám na to skvele poslúži. Penu z niečoho musíte vytvoriť - buď z krému alebo mydla. Nemal by v nich byť príliš veľký funkčný rozdiel. Mydlá bývajú čisto prírodné, bez pridaných chemikálií.

Kód:  KSMU0289
Produktové číslo:  5060196089956

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12