Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BLUEBEARDS REVENGE After Shave Balm 150 ml

5 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

BLUEBEARDS REVENGE After Shave Balm 150 ml

Mužská pleť vyžaduje najmä po holení náležitú starostlivosť. Doprajte jej luxusnú pozornosť s prírodným balzamom po holení BLUEBEARDS REVENGE. Špecialitou anglickej značky The Bluebeards Revenge je najmä unikátna zložka Decelerine, čo je zmes účinných prírodných látok, ktoré spomaľujú rast fúzov a znižujú tak frekvenciu holenia. Decelerine zároveň upokojuje, hydratuje a spolu s Aloe vera má protizápalový účinok. Už žiadne vyrážky a začervenanie pokožky z podráždenia, ale len zdravá a hladká pleť po mnoho dní s balzamom po holení BLUEBEARDS REVENGE.

Hlavné prednosti balzamu po holení BLUEBEARDS REVENGE 150 ml

  • Príjemná vôňa, ktorú si zamilujete vy aj vaše okolie
  • Vaša pokožka bude po holení hladká, jasná a dokonale svieža
  • Balzam po holení BLUEBEARDS REVENGE obsahuje účinné prírodné látky
  • Prináša upokojenie pleti podráždenej holením
  • Zmes prírodných látok znižuje frekvenciu holenia a spomaľuje rast fúzov
  • Anglická značka BLUEBEARDS REVENGE je zárukou kvality

Aktívne látky:

  • Aloe vera hydratuje, regeneruje, upokojuje pocit pálenia a svrbenia, pomáha uzatvárať a hojiť rany a viditeľne omladzuje pleť
  • Decelerine je zmes účinných látok s upokojujúcim, hydratačným a protizápalovým účinkom, ktoré znižujú frekvenciu holenia a spomaľujú rast fúzov

Typ pleti:
Vhodný aj pre citlivú pleť.

Použitie:
Menšie množstvo balzamu naneste po holení rovnomerne na tvár a krk. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Zloženie:
Hamamelis virginiana water (witch hazel), aqua, aloe barbadensis leaf juice (aloe vera), carbomer, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, Phenoxyethanol, glycerín, trietanolamín, alantoín, lauryl isoquinolinium bromide, pseudoalteromonas ferment extract, polyquaternium -37, disodium EDTA, izopropyl alcohol, caprylyl glycol, glucose, sodium Sorbate, sodium benzoate, limonene, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, benzyl benzoate, coumarin, linalool.

 
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ

Typ Balzam po holení

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  KSMU0279
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060297002564
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04