Obnoviť stránku

Björk & Berrie Gentle and Nourishing Cleansing Gel Formula 100 ml

Björk & Berrie Gentle and Nourishing Cleansing Gel Formula 100 ml

Doprajte svojej pleti pocit dokonalej čistoty s čistiacim gélom Bjork & Berries Nourishing Cleanser. Unikátne spojenie kaolínu a gélu pleť čistí do hĺbky, ale nezanecháva ju nepríjemne napätú. Jednoducho povedané, neúprosný proti make-upu, šetrný k pokožke. Ružový íl pleť čistí a sťahuje póry, zatiaľ čo beta-glukán ju upokojuje a predchádza podráždeniu. Čistiaci gél Nourishing Cleanser pleť spevňuje, dodáva jej vitalitu a je vhodný aj pre citlivú pleť. Starajte sa o svoju pleť s gélom Bjork & Berries.

Prečo práve čistiaci gél Bjork & Berries Nourishing Cleanser?

  • Gél Nourishing Cleanser pleť dôkladne čistí, ale nedráždi
  • Ružový íl čistí pokožku a sťahuje póry
  • Beta-glukán pleť upokojuje a chráni pred podráždením
  • Gel Bjork & Berries Nourishing Cleanser je vhodný aj pre citlivú pleť
  • Gél pleť spevňuje a vracia jej vitalitu

Zloženie:
Aqua (Water)*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract**, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate*, Glycerín*, Decyl Glucoside*, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour**, Carbomer, Polysorbate 20*, Propanediol*, Kaolin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract**, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Propylene Carbonate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Pvp, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate*, Sorbic Acid, Parfum*, Linalool*, Citronellol*.
* ingrediencie rastlinného pôvodu ** cerifikované organické ingrediencie

Použitie:
Jemne vmasírujte gél do vlhkej pokožky. Venujte špeciálnu pozornosť problémovým partiám (napr. t-zóna). Opláchnite vlažnou vodou.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná
Kód:  KSPL738
Produktové číslo:  7350032101064

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19