Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIOTHERM Homme Force Supreme Youth Architect Serum 50 ml

5 2 hodnotení

BIOTHERM Homme Force Supreme Youth Architect Serum 50 ml

Pánske pleťové sérum BIOTHERM Homme Force Supreme Youth Architect Serum je revolučné biotechnologické sérum pre obnovu a dokonalé omladenie mužskej pokožky. Špeciálne zloženie tohto séra zabezpečuje 24 hodinovú hydratáciu pokožky. Príjemná osviežujúca konzistencia sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastný film.
Pre pohodlné použitie a jednoduchšie dávkovanie je sérum opatrené dávkovačom.
Omladzujúce hydratačné sérum pre mužov obsahuje vysoko účinnú molekulu z morskej modrej riasy proti starnutiu a patentovanú látku Pro-XylaneTM. Sérum viditeľne redukuje drobné linky a vrásky a perfektne koriguje pleťové nedostatky. Po jeho použití bude vaša pokožka pevnejšia, hladšia, viditeľne jasnejšia a znateľne kvalitnejšia. Tón pleti sa zjednotí a pokožka bude pôsobiť mladistvým dojmom.
Doprajte si vysoko kvalitný prípravok pre krásu a zdravie vašej pleti!
Aktívne látky:

  • Vysoko účinná molekula proti starnutiu z modrej morskej riasy zabezpečuje výživu pleti
  • Patentovaná látka Pro-XylaneTM ošetruje, hydratuje, vyživuje a regeneruje pleť

Typ pleti:
Pre všetky typy pánskej pleti.
Použitie:
Aplikujte podľa potreby ráno alebo večer na čistú pleť samostatne alebo pod pleťový krém. V prípade potreby je možné používať ráno aj večer.
Objem:
50 ml

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Dimethicone, Alcohol Denat., Isononyl Isononanoate, Butylene Glycol, Sorbitol, Ammonium Polyacryldimethyltauramide, Phenoxyethanol, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Propylene Glycol, Ruscus Acelatus Extract, Glycine Soja Oil, Caffeine, Tocopherol, Hydrolyzed Rice Protein, Biosaccharide-Gum 1, Vitreoscilla Ferment, Disodium Edta, Adenosine Algae, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Cryptomeria Japonica Bud Extract, Linalool, Parfum

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ produktu

Typ produktu Sérum
Kód:  KSMU0125
Produktové číslo:  3605540667170

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11