Obnoviť stránku

BIOTHERM Blue Therapy Multi-Defender SFP25 Dry Skin 50 ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Blue Therapy Multi-Defender SFP25 Dry Skin 50 ml

Značka Biotherm je inšpirovaná prírodou, termálnymi prameňmi a minerálmi. Pleťový krém BIOTHERM Blue Therapy Multi-Defender SFP25 úspešne bojuje proti vráskam. Je určený pre suchú a starnúcu pleť, k čomu prispievajú aj rôzne vonkajšie vplyvy. Ich pôsobenie zvládne krém svojou ochrannou funkciou účinne potlačiť. Multifunkčná starostlivosť zradu Blue Therapy s našľahanou textúrou sa o vašu pleť nielen stará, ale chráni ju aj proti slnečným lúčom ochranným faktorom SPF 25. Obsiahnutý čistý termálny planktón, Baicalin, vitamín E a extrakt z červenej riasy poskytnú vašej pleti hydratáciu, regeneráciu a výživu. Jedinečný krém eliminuje vrásky a pigmentové škvrny.Výsledkom používania krému Biotherm Blue Therapy bude krásne vláčna, hebká, rozjasnená a vyhladená pleť.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému BIOTHERM Blue Therapy Multi-Defender SFP25 Dry Skin

  • Účinný protivráskový pleťový krém pre suchú a starnúcu pleť
  • BIOTHERM Blue Therapy Multi-Defender SFP25 s ochranou proti slnku
  • Intenzívna hydratácia, výživa a regenerácia, eliminácia vrások
  • Life Plankton, vitamín E, Baicalin a červená riasa pre hydratáciu a ochranu pleti pred vonkajšími vplyvmi
  • BIOTHERM Blue Therapy Multi-Defender s príjemne našľahanou textúrou
  • Bez obsahu parabénov

Aktívne látky: i
Baicalin – extrakt z koreňov šišiaka bajkalského s antioxidačnými vlastnosťami
Extrakt z červenej riasy – pochádza z morských rias, zlepšuje funkciu kožnej bariéry, napomáha hydratovať a pôsobí protizápalovo
Vitamín E – posilňuje ochranné účinky Baicalinu, silný antioxidant
Life Plankton – z pyrenejských termálnych prameňov, regeneruje, chráni, posilňuje a zjemňuje pleť
SPF 25 – chráni pleť pred škodlivým slnečným žiarením

Použitie:
Krém nanášajte denne na vyčistenú pleť tváre a krku. Vyhnite sa oblasti očí. Vmasírujte do pleti jemnými ťahmi od stredu tváre smerom k okrajom.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Octocrylene, Niacinamide, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat, Cyclohexasiloxane, Hydrogenated Jojoba Oil, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Dibehenate, Drometrizole Trisiloxane, Cetyl Alcohol, Paraffin, Octyldodecanol, Behenyl Alcohol, Tocopherol, Tribehenin, Peg-100 Stearate, Phenoxyethanol, Glyceryl Behenate, CI77891, Glyceryl Stearate Citrate, Disodium Ethylene Dicocamide Peg-15 Disulfate, Polyacrylamide, Polysilicone-11, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Scutellaria Baicalensis Extract, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium Edta, Caprylic Capric, Glycerides, Laureth-7, Triethanolamine Faex Extract, Vitreoscilla Ferment, Limonene, Adenosine, Sodium Hydroxide, Linalool, Geraniol, Citronellol, Ehtylhexyl Glycerin, CI77491, Thermus Thermophillus Ferment, Benzyl Alcohol, Algae Extract, Saccharide Isomerate, CItral, Sodium Carrageenan, Potassium Sorbate, BHT, Maris Sal, Parfum.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, SPF faktor

Vek

Vek 40+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  DEKO3937
Produktové číslo:  3614271578570

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16