Obnoviť stránku

BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml

Očný krém BIOTHERM Blue Therapy Eye je kozmetický prípravok na vyhladenie vrások a omladenie očného okolia. Minimalizuje tmavé kruhy a opuchy pod očami a navyše dokáže vašu pleť spevniť a dokonale rozjasniť. Po pravidelnom používaní budú vaše oči žiariť a priťahovať pozornosť nielen mužov, ale aj žien.
Pokožka v očnom okolí patrí k najcitlivejším a najkrehkejším častiam tváre. Musí znášať vaše mimické prejavy, či už ide o smiech, plač alebo napríklad žmúrenie očí proti slnku. Práve preto vyžaduje pokožka v očnom okolí špeciálnu starostlivosť. Tento omladzujúci očný krém efektívne bojuje proti vráskam, tmavým kruhom aj opuchom pod očami a viditeľne spevňuje pokožku v tejto oblasti.
Bohaté zloženie tohto krému obsahuje morské riasy, čistý termálny planktón, flavonoidy, aminokyseliny a peptidy. Tieto zložky dokážu vašu pleť ošetriť, vyživiť a predovšetkým dostatočne zhydratovať. Vitamíny a látky obsiahnuté v týchto prírodných látkach pomôžu vašej pleti obnoviť pružnosť. Získajte späť svoj mladistvý vzhľad!
Aktívne látky:

  • Morské riasy (L. ochroleuca, A. flos-aquae) pleť vyživia.
  • Čistý termálny planktón pleti dodá pružnosť.
  • Flavonoidy, aminokyseliny a peptidy dodávajú pokožke hydratáciu a výživu.


Použitie:
Každé ráno a večer nanášajte krém v potrebnom množstve na pleť v očnom okolí.
Objem:
15 ml
Zloženie:
Aqua, glycerin, cyclohexasiloxane, butylénu glycol, alcohol denat, stearic acid, stearyl alcohol, cetyl alcohol, palmitic acid, PEG-100 stearate, glyceryl stearate, sorbitol, cera alba, sodium stearyl glutamate, nylon-66, dimetyl isosorbide, octyldodecanol, hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, aluminium starch octenylsuccinate, PEG-20 Stearate caprylic/capric triglyceride, propylene glycol, phenoxyethanol, metyl methacrylate, crosspolymer, capryloyl salicylic acid, tocopheryl acetate, acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, hydrogenated vegetable oil, CI 77891, isohexadecane, mica, pentaerythrityl, tetra-di-t-butyl hydroxyhdrocinnamate, chlorhexidine digluconate, askorbyl glucoside, vitreoscilla ferment, acrylates copolymer, adenosine, polysorbate 80, laminaria ochroleuca extract, polygonium fagopyrum extract, algae, n-hydroxysuccinimide, palmitoyl oligopeptide, chrysin, palmitoyl tetrapeptide-7.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami
Kód:  KSPL1118
Produktové číslo:  3605540843741

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12