Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIOTHERM Biosource Hydrating & Tonifying Toner 200 ml

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
20,90 € 21,90 €

BIOTHERM Biosource Hydrating & Tonifying Toner 200 ml

Dôkladne očistená a hydratovaná pleť by určite mala byť základom každodennej starostlivosti o vašu pokožku. Šetrné očistenie aj dokonalé zvláčnenie vám poskytne pleťové tonikum BIOTHERM Biosource Hydrating & Tonifying Toner s objemom 200 ml. Vašu pleť zbaví nečistôt a odumretých buniek a zanechá ju hydratovanú a sviežu.

    

Kľúčové vlastnosti pleťového tonika BIOTHERM Biosource Hydrating & Tonifying Toner, 200 ml

  • Pleťové tonikum značky Biotherm
  • Na normálnu až zmiešanú pleť
  • Dokonale čistí a hydratuje
  • Zbavuje nečistôt a odumretých buniek
  • Tonizuje
  • Hydratačné a zvláčňujúce zložky
    

Návod na použitie

BIOTHERM Biosource Hydrating & Tonifying Toner naneste na vatový tampón a dočistite pleť po umývaní pomocou prípravkov z rovnakej kolekcie. Opakujte čistenie tak dlho až bude tampón úplne čistý.

    

Zloženie

Aqua, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Chlorphenesin, Ppg-6 Decyltetradeceth-30, Peg/PPG/Polyisobutene Glycol-8/5/3 Glycerin, Mannose, Disodium Edta, Citric Acid, Serrine, Citrulline, Zinc Gluconate, Linalool, Benzyl Salicylate, Lactobacillus Ferment, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxycitronellal, Glycine, Arginine, Vitreoscilla Ferment, Sodium Dehydroacetate, Sodium Succinate, Methionine, Potassium Sorbate, Tocopherol, Parfum.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná

Účinok

Účinok Upokojujúci, Čistenie
Kód:  KSPL2326
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614271256157

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19