Obnoviť stránku

BIOPHA micelárna voda 400 ml

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOPHA micelárna voda 400 ml

Čistiaca micelárna voda BioPha je kvalitný prírodný kozmetický prípravok určený pre ženy od francúzskej značky BioPha. Pleť šetrne čistí, odstraňuje všetky nečistoty a make-up a zanecháva ju dokonale vyčistenú a posilnenú pred použitím ďalších kozmetických prípravkov. V jednom kroku účinne odlíčite tvár a oči bez toho, aby ste pokožku dlho treli. Táto micelárna voda pleť nedráždi, je vhodná aj pre citlivú pokožku. Jej fyziologické PH rešpektuje rovnováhu pleti a nevysušuje ju, pokožku hydratuje a dodáva jej vláčnosť. Výrobok obsahuje 98 % prírodných látok, neobsahuje žiadne umelé farbivá, silikóny a parabény. Rozmaznávajte svoju pleť s týmto kvalitným prírodným prípravkom, po ktorom bude vaša pokožka dokonale jemná a upokojená.

Aktívne látky:
• organická nevädza poľná upokojuje pokožku očí a očné spojivky a chráni pred podráždením
• aloe vera v biokvalite pleť zvláčňuje a zjemňuje, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je dokonale odlíčená, čistá a jemná pleť, hydratovaná a vláčna, žiariaca vitálnym a zdravým vzhľadom.

Použitie:
Naneste ráno a večer micelárnu vodu na odličovací tampón a jemnými krúživými pohybmi nečistoty a make-up z tváre a očí zotrite. Prípravok nemusíte oplachovať, iba zľahka pokožku osušte.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.
Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Citlivá
Kód:  DKO080
Produktové číslo:  3286010023124

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18