Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIOKAP Nutricolor Delicato Chestnut Light Brown Gentle Dye 5.05 140 ml

4,9 32 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

BIOKAP Nutricolor Delicato Chestnut Light Brown Gentle Dye 5.05 140 ml

Vlasy sú ozdobou ženy. Doprajte svojim vlasom prvotriednu starostlivosť - zvoľte farbu BIOKAP Nutricolor Delicato Chestnut Light Brown Gentle Dye. Zloženie bez amoniaku zaisťuje vysokú akceptovateľnosť a zanecháva vaše vlasy prirodzene krásne. Farba na vlasy s ryžovými proteínmi, derivátmi z vŕby, ovocnými kyselinami a arganovým olejom vám prinesie úplne nový pocit z farbenia. Vďaka inovatívnemu dizajnu nemusíte farbením stráviť celý deň. Stačí flakón vložiť do špeciálne upraveného otvoru na zadnej strane obalu, potrepaním premiešať farebný obsah fľaštičky a potom si farbu pomocou špeciálnych ochranných rukavíc naniesť na vlasy.

Zásadné plusy farby na vlasy BIOKAP Nutricolor Delicato Chestnut Light Brown

  • Intenzívne žiarivé odlesky
  • Farba Nutricolor Delicato Chestnut Light Brown je bez amoniaku a teda šetrná
  • Ryžové proteíny a arganový olej zanechávajú vlasy hodvábne lesklé
  • Optimálne prekryje šedivé vlasy
  • Inovatívna aplikácia pre ľahké a šetrné nanášanie
  • Nutricolor Delicato Chestnut Light Brown je vyživujúca krémová farba, vďaka ktorej budú vaše vlasy zdravé a silné

Obsah balenia:
1 tuba farbiaceho krémového činidla s rastlinnými extraktmi (50 ml)
1 tuba oxidačného fixujúceho činidla (75 ml)
1 vrecko s vlasovým balzamom (15 ml)
1 vrecko ochranného krému, ktorý sa aplikuje pozdĺž línie vlasov (8 ml)
1 pár ochranných rukavíc
1 návod na použitie

Farba:
Svetlá oriešková hnedá

Zloženie:
acqua, stearic acid, cocamide mea, etanolammine, cetyl alcohol, glycerin, glyceryl stearate, stearyl alcohol, ascorbic acid, palmitic acid, sodium hydrosulfite, propylene glicol, argania spinosa kernel oil* (from organic farming) , hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed oat protein, hydrolyzed rice protein, myristyl alcohol, tri C14-15 alkyl citrate, C12-13 alkyl lactate, tridecyl salicylate, tetrasodium edta, parfum, alpha-isomethyl ionone, limonene, hexyl cinnamal, linalool, (+/-) p-aminophenol, N,N-bis (2-hydroxyethyl)-p-phenylenediamine sulfate , toluene-2.5- diamine , N-phenyl-p-phenylenediamine, 4-chlororesorcinol, 2-methylresorcinol, 3-ethylamino-p-cresol, 2-amino-4-hydroxyethylamino anisole sulfate,m-aminophenol, 4-amino-2-hydroxytoluene, 2-amino-6-chloro-4-nitrophenol, 1.5-naphthalenediol, p-methylaminophenol, 6-amino-m-cresolo, alfa-naphthol, axyquinoline sulfate, 4-amino-m-cresol, 4-hydroxypropylamino-3-nitrophenol

 

Parametre a špecifikácia

Odtien

Odtieň Hnedá

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Permanentná
Metóda farbenia Komplexné zafarbenie
Vlastnosti a zloženie Bez amoniaku, Prírodné zložky či oleje
Forma farby Tekutá

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Kód:  VLS683
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8030243010445

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17