Obnoviť stránku

BIODERMA Sensibio Lait 250 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

BIODERMA Sensibio Lait 250 ml

Dermokozmetika značky BIODERMA predstavuje veľmi kvalitné výrobky, ktorých prepracované zloženie sa zakladá na vedeckých poznatkoch o ľudskej koži. Vďaka tomu je každý rad tejto špičkovej kozmetiky zameraný na konkrétny typ či problém pleti. Čistiace a odličovacie mlieko BIODERMA Sensibio Lait dokonale vyčistí a odlíči vašu tvár aj oči bez toho, aby ste ju museli následne oplachovať. Patent Toléridine posilní odolnosť citlivej pokožky, patentovaný komplex D.A.F. bráni tvorbe zápalu. Enoxolón pleť upokojí a zvláčni. Kozmetika Bioderma obsahuje len také aktívne zložky, ktoré sú pokožke vlastné. Odličovacie mlieko Sensibio je dermatologicky testované, neobsahuje detergenty, konzervanty ani parfum a poteší vás svojimi upokojujúcimi účinkami, jemnosťou a sviežosťou. Na zjemnenie pleti po vyčistení môžete naniesť pleťový krém Sensibio DS+.

Kľúčové vlastnosti odličovača BIODERMA Sensibio Lait

  • Dokonale vyčistí a odlíči citlivú tvár aj oči bez nutnosti oplachovania
  • Čistiace a odličovacie mlieko BIODERMA Sensibio bez konzervantov, parfumu a detergentov
  • Patent Toléridine, patentovaný komplex D.A.F. a enoxolón pre jedinečné účinky
  • Odličovacie mlieko BIODERMA Sensibio Lait s prirodzenými aktívnymi látkami
  • Jedinečné kvalitné odličovacie mlieko s čistiacimi, osviežujúcimi a upokojujúcimi účinkami

Aktívne látky:
Patentovaný komplex Toléridine a patentovaný komplex D.A.F. – okamžite a trvalo pôsobia proti zápalu, zvyšujú prah tolerancie pokožky a jej odolnosť, pokožka je lepšie chránená pred vonkajšími vplyvmi a menej na ne reaguje
Enoxolón – pleť upokojuje a zvláčňuje
Typ pleti:
Citlivá a problematická pleť

Použitie:
Nanášajte na tvár a očné okolie vatovým tampónom alebo bruškami prstov. Nanášajte opakovane, kým použitý tampón nie je čistý.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Pentylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Disodium Edta, Squalane, Fructooligosaccharides, Mannitol, Xylitol, Sodium Hydroxide, Polysorbate 60, Rhamnose, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycyrrhetinic Acid, Laminaria Ochroleuca Extract, Tocopherol. [Bi 551].

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, GLYCERÍN, ETHYLHEXYL PALMITATE, PARAFFINUMLIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINÉRALE, POLYPROPYLENE TEREPHTHALATE, KYSELINA GLYCYRRHETINOVÁ, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, EXTRAKT Z LAMINARIA OCHROLEUCA, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VPCOPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROXID SODNÝ. [BI 551V1].

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ produktu Odličovacie mlieko

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Typ

Typ produktu Mlieko

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Čistenie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Určenie

Určenie Pre ženy

Balenie

Objem 250 ml

Oblasť užívania

Použitie Tvár

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vlastnosti

Špecifikácia Nekomedogénne
Kód:  KSPL579
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401346673625
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18