Obnoviť stránku

BIODERMA Sensibio Déo Anti-transpirant Roll-On 50 ml

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIODERMA Sensibio Déo Anti-transpirant Roll-On 50 ml

BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant Roll-On je šetrný kozmetický prípravok pre citlivú pokožku, ktorý zaručuje vysoko účinný antiperspiračný efekt. Prípravok obsahuje vysoko účinné aktívne regulátory, ktoré po celých 24 hodín výrazne znižujú potenie, ale zároveň zachovávajú pokožke prirodzenú hydratáciu.

Antiperspirant je vhodný na denné použitie ako v práci, tak aj vo voľnom čase. Minimalizuje riziko podráždenia pokožky, rýchlo sa vstrebáva, čoskoro zaschne a nezanecháva biele stopy. Upokojuje už podráždenú pokožku, takže je ideálny aj po holení či epilácii. Doprajte si luxusné osvieženie s príjemnou vôňou, ktorá vás nezradí.

Typ pleti:
Vhodný pre citlivú pleť so sklonom k ??nadmernému poteniu.

Aktívne látky:
vysoko účinné aktívne regulátory - znižujú potenieToleridine - zvýšenie tolerancie pokožky voči podráždeniuupokojujúce látky

Účinky:
znižuje potenieupokojenie pokožkynezanecháva biele stopyľahko parfumovanýhypoalergénne

Použitie:
V tenkej vrstve nanášajte na suchú a čistú pokožku podľa potreby.

Objem:
50 ml

Neobsahuje alkohol.
Zloženie:
WATER (AQUA), ALUMINUM CHLOROHYDRATE, PROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCYRRHETINIC ACID, SCLEROTIUM GUM, CERATONIA SILIQUA GUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ Guľôčkový

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny
Kód:  KSTE0369
Produktové číslo:  3401397743582
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13