Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIODERMA Sébium H2O Solution Micellaire 250 ml

4,6 37 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

BIODERMA Sébium H2O Solution Micellaire 250 ml

Pleťová voda BIODERMA Sébium H2O Solution Micellaire je kozmetický prípravok, ktorý jemne čistí pokožku bez jej vysušovania. Pleťová voda s jemným, ale účinným zložením čistí pleť prostredníctvom mikroemulzie. Zbavuje pleť nečistôt a nadbytočného mazu. Prípravok neobsahuje mydlo, jeho zloženie je bez alkoholu a bez farbív. Pleťová voda je len jemne parfumovaná a je nekomedogénna, čo znamená, že neupcháva póry. Táto pleťová voda je vhodná pre zmiešanú až mastnú a aknóznu pleť.

Akné je jedno z najčastejších chronických ochorení kože a najčastejšie kožné ochorenie v puberte. Počas života postihne akné aspoň raz takmer každého človeka. Akné je veľkým postrachom najmä mladých ľudí, bez rozdielu pohlavia. Pri akné vzniká malý vriedok, ktorý je spôsobený zápalom vývodov mazových žliaz v dôsledku ich uzavretia. Stagnácia sekrétu mazových žliaz má za následok ich poškodenie a vznik hlbokého zápalu, po ktorom môžu zostať aj jazvy. Akné sa nachádza najčastejšie na tvári, na ramenách, na hornej časti hrudi a na chrbte.

Pleťová voda obsahuje čistiace aktívne zložky, ktoré čistia pokožku do hĺbky a regulujú sekréciu mazu. Patentovaný komplex Fluidactiv® reguluje a normalizuje tvorbu mazu, nespôsobuje tvorbu komedónov, nedráždi oči a je veľmi dobre znášaný pokožkou. Doprajte svojej pleti vyčistenie kvalitnou pleťovou vodou, aby bola zdravá, jemná a prirodzene krásna!
Aktívne látky:

  • Čistiace aktívne zložky čistia pokožku do hĺbky a regulujú sekréciu mazu
  • Patentovaný komplex Fluidactiv® reguluje a normalizuje tvorbu mazu

Typ pleti:
Pre zmiešanú až mastnú a aknóznu pleť.
Použitie:
Navlhčite vatový tampón pleťovou vodou a vyčistite tvár. Opakujte, kým tampón nezostane čistý.Po použití roztoku nie je potrebné oplachovanie, ale je nutné šetrné vysušenie. Zľahka sa dotýkajte tváre čistým bavlneným uterákom. Prípravok je možné používať každý deň, ráno a večer.
Tip:
Pre dokonale matnú pleť kombinujte túto micelárnu pleťovú vodu so zmatňujúcim gélovým krémom z rovnakého radu.
Objem:
250 ml
Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 442]

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, CETRIMONIUM BROMIDE, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546]

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická, Zmiešaná

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Typ

Typ produktu Micelárna voda

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Čistenie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 250 ml

Oblasť užívania

Použitie Tvár

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Hypoalergénny, Vyživujúci

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu
Kód:  KSPL1322
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401398309442
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04