Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIODERMA Sébium Global 30 ml

4,5 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

BIODERMA Sébium Global 30 ml

Pleťový fluid BIODERMA Sébium Global je kozmetický prípravok, ktorý vám účinne pomôže v boji proti akné. Fluid urýchľuje hojenie už vzniknutých vyrážok a predchádza vzniku zapálených miest. Výsledok najnovších výskumov v dermatológii preukázal, že formula obsiahnutá v tomto pleťovom fluide bráni rozšíreniu baktérií, ktoré spôsobujú akné, a sú pôvodcom zápalov, napádajúcich postihnuté miesta. Používajte v boji proti akné účinné zbrane!

Akné je jedno z najčastejších chronických ochorení kože a najčastejšie kožné ochorenie v puberte. Počas života postihne akné takmer každého človeka aspoň raz. Akné je veľkým postrachom najmä mladých ľudí, bez rozdielu na pohlavie. Pri akné vzniká malý vriedok, ktorý je spôsobený zápalom vývodov mazových žliaz v dôsledku ich uzavretia. Stagnácia sekrétu mazových žliaz má za následok ich poškodenie a vznik hlbokého zápalu, po ktorom môžu zostať aj jazvy. Akné sa nachádza najčastejšie na tvári, na ramenách, na hornej časti hrude a na chrbte.

Pleťový fluid upokojí začervenanie a podráždenie, čím redukuje riziko jaziev. Prípravok obsahuje glukonát zinku, ktorý urýchľuje odstránenie zápalových vyrážok. Estery AHA, kyselina citrónová a kyselina salicylová vyhladzujú a zjemňujú povrch pleti. Enoxolón blokuje zápalovú kaskádu. Sébium Global je prvý prípravok, ktorý účinkuje na biologickej úrovni a stará sa nielen o príčiny, ale aj o dôsledky. Predstavuje pleťovú emulziu, ktorá biologickou cestou reguluje kvalitu kožného mazu, tak aby sa priblížila kvalite kožného mazu zdravej pokožky. Účinkuje rýchlo a zanecháva pleť jemnú, čistú a dokonale upokojenú. Unikátny prípravok akné rýchlo a dôkladne ošetrí!
Aktívne látky:

  • Glukonát zinku urýchľuje odstránenie zápalových vyrážok a obmedzuje nadmernú tvorbu a zhustenie kožného mazu.
  • Estery AHA, kyselina citrónová a kyselina salicylová vyhladzujú a zjemňujú povrch pleti.
  • Enoxolón blokuje zápalovú kaskádu.


Typ pleti:
Pre pleť so sklonom k akné.
Použitie:
Aplikujte raz alebo dvakrát denne na očistenú pokožku. Potom môžete naniesť make-up.
Objem:
30 ml

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, C12-13 ALKYL LACTATE, DIPROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERIN, ZINC GLUCONATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SALICYLIC ACID, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SILICA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, XANTHAN GUM, ARACHIDYL GLUCOSIDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, GLYCYRRHETINIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BAKUCHIOL, SQUALANE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 673]

Zloženie

AQUA/WATER/ EAU, ZINC SULFATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, POTASSIUM PHOSPHATE, MAGNESIUM SULFATE, SODIUM CITRATE, CALCIUM CHLORIDE, SODIUM BICARBONATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, POTASSIUM CHLORIDE, NITROGEN.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ

Typ produktu Fluid

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Objem

Objem 30 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Zmatňujúci, Proti zapareninám, Na akné

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou salicylovou

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 30 ml

Oblasť užívania

Použitie Tvár

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Upokojujúci
Špecifikácia Dermo

Problémy

Problémy Na akné
Kód:  KSPL1316
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401360147508
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12