Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

BIODERMA Sébium Gel Moussant 200 ml

4,9 44 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
10,90 € 11,90 €

BIODERMA Sébium Gel Moussant 200 ml

Čistiaci gél BIODERMA Sébium Gel Moussant je špeciálny kozmetický prípravok určený k dôkladnému vyčisteniu pokožky. Gél je zložený z nedráždivých látok a jeho umývací základ neobsahuje mydlo, preto je pokožkou veľmi dobre znášaný a nedráždi oči.Prípravok perfektne čistí pokožku a reguluje tvorbu kožného mazu. Je určený pre zmiešanú až mastnú a aknóznu pleť.

Akné je jedno z najčastejších chronických ochorení kože a najčastejšie kožné ochorenie v puberte. Počas života postihne akné aspoň raz takmer každého človeka. Akné je veľkým postrachom najmä mladých ľudí, bez rozdielu pohlavia. Pri akné vzniká malý vriedok, ktorý je spôsobený zápalom vývodov mazových žliaz v dôsledku ich uzavretia. Stagnácia sekrétu mazových žliaz má za následok ich poškodenie a vznik hlbokého zápalu, po ktorom môžu zostať aj jazvy.Akné sa nachádza najčastejšie na tvári, na ramenách, na hornej časti hrude a na chrbte.

Bohaté zloženie tohto čistiaceho gélu obsahuje patentovaný komplex Fluidactiv ®, ktorý jemne, ale dôkladne čistí pokožku a reguluje tvorbu kožného mazu.Prípravok je neparfumovaný, neobsahuje farbivá ani mydlá.Je nekomedogénny, čo znamená, že neupcháva póry.Sébium Moussant obsahuje veľmi jemné čistiace zložky, ktoré pokožku nezaťažujú. Doprajte vašej pleti dôkladné vyčistenie a maximálne ošetrenie!
Aktívne látky:
Patentovaný komplex Fluidactiv ® jemne, ale dôkladne čistí pokožku a reguluje tvorbu kožného mazu.
Typ pleti:
Pre zmiešanú až mastnú a aknóznu pleť.
Použitie:
Navlhčite pokožku vlažnou vodou, namydlite si gélom ruky a naneste na tvár.Tvár dôkladne opláchnite, čas oplachovania musí byť vždy dlhší, ako čas potrebný na umytie! Vysušenie pokožky je nevyhnutné, ale musí byť šetrné.Jemne prikladajte na tvár čistý bavlnený uterák.Čistiaci gél je možné použiť ráno a večer na tvár, ale aj ostatné časti tela.
Tip:
Pre dosiahnutie dokonalého vzhľadu vašej mastnej pleti používajte tento gél v kombinácii s ostatnými prípravkami z radu Bioderma Sébium.
Objem:
200 ml

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, METHYLPROPANEDIOL, PANTHENOL, ZINC GLUCONATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, LAURETH-2, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 456]

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ

Typ produktu Gél

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Gél
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov, Pre deti

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez farbív, S neutrálnym pH

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Typ

Typ produktu Gél

Účinok

Účinok Čistenie, Na akné, Proti čiernym bodkám

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 200 ml
Hmotnosť 200 g

Oblasť užívania

Použitie Tvár

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vlastnosti

Účinok Antibakteriálny, Čistiaci, Exfoliačný
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu, Dermo, Nekomedogénne

Problémy

Problémy Na akné

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g (0,2 kg)

Vek

Vek 12+
Kód:  KSPL1323
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401353806399
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18