Obnoviť stránku

BIODERMA Sébium AKN Fluid 30 ml

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIODERMA Sébium AKN Fluid 30 ml

Pleťový krém BIODERMA Sébium AKN Fluid je kozmetický prípravok, ktorý je určený na každodennú komplexnú starostlivosť pre mastnú, problematickú a aknóznu pokožku. Krém účinne pôsobí proti všetkým príčinám vzniku akné, čistí póry a perfektne vyhladzuje pokožku. Rešpektuje citlivosť pokožky pri garancii maximálnej účinnosti. Prípravok je testovaný na aknóznej pleti a je hypoalergénny, takže minimalizuje alergické reakcie.

Akné je jedno z najčastejších chronických ochorení kože a najčastejšie kožné ochorenie v puberte. Počas života postihne akné aspoň raz takmer každého človeka. Akné je veľkým postrachom najmä mladých ľudí, bez rozdielu pohlavia. Pri akné vzniká malý vriedok, ktorý je spôsobený zápalom vývodov mazových žliaz v dôsledku ich uzavretia. Stagnácia sekrétu mazových žliaz má za následok ich poškodenie a vznik hlbokého zápalu, po ktorom môžu zostať aj jazvy. Akné sa nachádza najčastejšie na tvári, na ramenách, na hornej časti hrude a na chrbte.

Zloženie tohto jedinečného pleťového krému obsahuje okrem iného aj Fluidactiv a glukonát zinku, ktoré regulujú množstvo a zloženie kožného mazu, zabraňujú upchávaniu pórov a svojím vyhladzujúcim účinkom znižujú tvorbu nedokonalostí pleti. Výsledkom pravidelného používania je čistá pleť bez komedónov, ktorej prirodzená rovnováha je obnovená. Krém zanecháva pleť jemnú, sviežu a dokonale upokojenú. Unikátny prípravok akné rýchlo a dôkladne ošetrí!
Aktívne látky:

  • Fluidactiv a glukonát zinku regulujú množstvo a zloženie kožného mazu, zabraňujú upchávaniu pórov a svojím vyhladzujúcim účinkom znižujú tvorbu nedokonalostí pleti (komedónov).

Typ pleti:
Pre mastnú, problematickú a aknóznu pokožku.
Použitie:
Aplikujte Sébium AKN Fluid 1 - 2x denne na pokožku dokonale očistenú prípravkami Sébium.
Objem:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Zmatňujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL1319
Produktové číslo:  3401351104374
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06