Obnoviť stránku

BIODERMA Hydrabio Tonique 250 ml

4,7 3 hodnotení
10,07 €

BIODERMA Hydrabio Tonique 250 ml

Pleťové tonikum BIODERMA Hydrabio Tonique je kozmetický prípravok, ktorý pleť hydratuje, osviežuje a perfektne rozjasňuje. Vďaka šetrnému zloženiu je určený pre citlivú a suchú pleť. Prípravok je hypoalergénny a tvorí prirodzenú a dokonalú bodku v čistení pokožky. Pleť bude po použití tohto pleťového tonika osviežená, tonizovaná a do hĺbky vyživená. Zloženie prípravku obsahuje zložku Aquagenium®, ktorá obnovuje hydratáciu v pleti a predchádza jej vysušovaniu.

Každodenné znečistenie ovzdušia, stres a klimatické podmienky narúšajú prirodzenú aktivitu pokožky. Pokožka sa stáva dehydrovaná a citlivejšia, dostaví sa nepríjemné pnutie a podráždenie. Pleť stráca svoj prirodzený lesk a pružnosť. Dostaví sa nedostatok hydratácie, ktorá je pre pleť dôležitá, aby nestratila svoju prirodzenú rovnováhu. Kolekcia prípravkov Hydrabio pre dehydratovanú a citlivú pleť navracia pokožke stratenú schopnosť hydratácie a pomáha budovať jej vlastné obranné mechanizmy. Doprajte pleti perfektný hydratačný prípravok, ktorý nesklame!
Aktívne látky:
Aquagenium® obnovuje hydratáciu v pleti a predchádza vysušovaniu.
Typ pleti:
Pre citlivú a suchú pleť.
Použitie:
Nanášajte tonikum na pleť pomocou vatového tampónu.
Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Typ

Typ produktu tonikum

Účinok

Účinok Čistenie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Určenie

Určenie Pre ženy

Balenie

Objem 250 ml

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom
Kód:  KSPL1327
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401399694356
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14