Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIODERMA Hydrabio Gel-Creme 40 ml

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

BIODERMA Hydrabio Gel-Creme 40 ml

Ak vás trápi suchá, unavená pleť, vyskúšajte jedinečnú hydratačnú starostlivosť Hydrabio Gel – Creme od Bioderma. Rad Hydrabio je určený pre dehydratovanú a citlivú pokožku, ktorej navracia stratenú schopnosť hydratácie a pomáha budovať jej vlastné obranné mechanizmy. Vďaka patentu Aquagenium obsiahnutému v tomto kréme bude vaša pleť intenzívne hydratovaná, rozjasnená a jemnejšia. Krém s príjemnou gélovou konzistenciou pomáha chrániť pleť pred oxidatívnym stresom a zabraňuje predčasnému starnutiu. Prípravok je hypoalergénny a je veľmi dobre znášaný.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému BIODERMA Hydrabio Gel – Creme

  • Hydratačná starostlivosť pre normálnu až zmiešanú pleť
  • Gélový krém pleť intenzívne hydratuje, rozjasňuje a zjemňuje
  • Hydrabio Gél – Creme chráni pleť pred predčasným starnutím
  • Znižuje citlivosť pleti
  • Svieža jemná parfumácia a príjemná gélová konzistencia
  • Krém je vhodný ako podkladová báza pod make-up
  • Produkt je hypoalergénny, nekomedogénny a bez parabénov

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť.

Aktívne látky:
Patent Aquagenium – Patentovaný prírodný komplex látok, ktorý zvyšuje syntézu aquaporínov a lipidov a udržuje vodu v pokožce. Vitamín PP stimuluje syntézu lipidov a zabraňuje nadmernej strate vody. Výťažok z jablčných jadierok podporuje tok vody medzi pokožkovými bunkami.
DAF komplex – Znižuje citlivosť pleti a zvyšuje jej prah tolerancie.
Vitamín E – Chráni pokožku pred oxidatívnym stresom a predčasným starnutím. 

Použitie:
Naneste ráno a/alebo večer na vyčistenú pleť. Na očistenie pleti je vhodné použiť Hydrabio H2O micelárnu vodu alebo Hydrabio mlieko. V prípade napnutia pleti použite ako prvé Hydrabio Sérum.

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, SQUALANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, C14-22 ALCOHOLS, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, AMMONIUM CRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, STEARETH-21, DISODIUM EDTA, SALICYLIC ACID, SODIUMHYDROXIDE, MANNITOL, XYLITOL, HEXYLDECANOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, RHAMNOSE, MALACHITE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM)

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, SQUALANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, C14-22 ALCOHOLS, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, AMMONIUM CRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, STEARETH-21, DISODIUM EDTA, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, XYLITOL, HEXYLDECANOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, RHAMNOSE, MALACHITE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM).

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 40 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Regeneračný

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná, Suchá

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou salicylovou, S vitamínmi

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Balenie

Objem 40 ml

Oblasť užívania

Použitie Tvár

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Rozjasňujúci, Vyživujúci

Problémy

Problémy Na suchú pokožku
Kód:  KSPL2556
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401329447809
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17