Obnoviť stránku

BIODERMA Atoderm Lip Balm 15 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

BIODERMA Atoderm Lip Balm 15 ml

Chráňte vaše pery pred vysúšaním. Balzam na pery BIODERMA Atoderm pomáha pri popraskaných a suchých perách. Je vhodný na každodennú hydratačnú starostlivosť. Vďaka vysoko výživnej aktívnej zložke, ktorou je bambucké maslo, budú vaše oslabené pery regenerované.

Kľúčové vlastnosti balzamu na pery BIODERMA Atoderm Lip Balm 15 ml

  • Balzam na pery BIODERMA chráni vaše pery pred vysúšaním
  • Pomáha pri popraskaných a suchých perách
  • Vhodný na každodennú aplikáciu
  • Balzam obsahuje bambucké maslo, ktoré pery regeneruje

Aplikácia:
Vysuňte dostatočné množstvo z plastovej tyčinky a namažte pery vždy, keď budú suché a popraskané, alebo používajte ako prevenciu pred vysúšaním.

Zloženie:
MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), PARAFFIN, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA), SYNTHETIC WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, LAURYL PCA, BEESWAX (CERA ALBA), TOCOPHEROL, LECITHIN, ARACHIDYL PROPIONATE, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, ETHYL LINOLENATE, BHT, ETHYL LINOLEATE, ETHYL OLEATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 577]


Zloženie

PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, CYCLOPENTASILOXANE, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), OZOKERITE, PARAFFIN, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS, HEXYL LAURATE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, CETEARYL ALCOHOL, ASCORBYL PALMITATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, BHT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CITRIC ACID. [BI 585].

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Vhodné od

Vhodné od 3 rokov

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa, Starostlivosť

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ

Typ produktu Balzam na pery

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov, Pre deti

Balenie

Objem 15 ml

Oblasť užívania

Použitie pery

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parfumovania

Objem

Objem 15 ml
Kód:  KSPL2548
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3701129801000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09