Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Biela náušnica perla dekorovaná Swarovski 31143.1 (925/1000, 3,2 g)

4,7 21 hodnotení
18,90 €

Biela náušnica perla dekorovaná Swarovski 31143.1 (925/1000, 3,2 g)

Nádherné náušnice v tvare perál sú vyrobené z rhodiovaného striebra. V jednoduchosti je krása a tieto očarujúce náušnice sú toho dôkazom. Malé biele perly jemným spôsobom zdobia ušká dievčat aj mladých žien. Sú vhodné pre denné nosenie, ale s náhrdelníkom a náramkom z rovnakých perál budú jedinečnú voľbou aj pre slávnostné príležitosti. Nežnou krásou malých perál zvýrazňuje ich biela farba, ktorá pôsobí veľmi elegantne. Doprajte si náušnice z perál, ktoré vám pristanú!

Striebro je vo šperkárskom priemysle často využívané, najmä vďaka svojim vlastnostiam. Pre svoju jednoduchú krásu a cenovú dostupnosť je striebro jedným z najžiadanejších módnych doplnkov každej doby. Elegantný šperk pochádza z populárnej kolekcie Elements kryštálov od návrhára Swarovski. Povrch náušníc je rhodiovaný - je upravený antioxidačne, aby na vzduchu nečernal a nestrácal svoj lesk. Technológia rhodiovania zvyšuje odolnosť šperku i jeho lesk a ten je potom na prvý pohľad na nerozoznanie od bieleho zlata. Striebornú farbu náušníc vhodne dopĺňajú jedinečné biele perly Swarovski, ktoré sú nádhernou ozdobou ušiek dievčat aj žien. Kúpte ženám krásny šperk, ktorý rozžiari ich oči!

Materiál:
Striebro rhodium 925/1000

Osadenie:
Perly Swarovski Elements

Dĺžka:
20 mm

Priemer perly:
10 mm

Váha:
3,2 g

 
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osadenie, kamienky

Osadenie Perla syntetická

Veľkosť

Veľkosť 0,2 cm (2 mm)

Materiál

Materiál Striebro
Rýdzosť Striebro 925/1000
Hmotnosť šperku 1,00 g
Povrchová úprava Ródiovanie

Typ náušníc

Typ náušníc Visiace

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Kĺbové
Kód:  SP3174
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590962912623

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09