Obnoviť stránku

BI-OIL Gel 100 ml

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BI-OIL Gel 100 ml

Telový gél pre suchú kožu BI-OIL Gel s objemom 100 ml ponúka inovatívny spôsob starostlivosti o suchú pokožku. Jeho veľkou prednosťou je unikátne zloženie najmä na báze oleja, v ktorom je voda nahradená olejom. Gél tak zabraňuje narušeniu prirodzenej ochrannej olejovej vrstvy pokožky. Voda je obsiahnutá len v minimálnom množstve zodpovedajúcom 3 %, ktoré je dostatočné na rozpustenie zvlhčovadiel. Gél BI-OIL efektívne ošetruje suchú a dehydratovanú pokožku, dodáva jej hydratáciu a chráni pred vysušovaním. Okrem oleja je Bi-Oil obohatený aj o bambucké maslo a ďalšie oleje, ktoré zamedzujú strate vlhkosti. Prípravok je nekomedogénny a bez pridanej parfumácie, je tak vhodný aj pre citlivú pokožku.
 
Aktívne látky:

  • Olejová zložka obsahujúca olej Bi-Oil, bambucké maslo a ďalšie oleje pokožku hydratujú a zabraňujú úniku vlhkosti

Použitie:
Naneste gél BI-OIL na pokožku a krúživými pohybmi jemne vmasírujte, kým sa dostatočne nevstrebe.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre suchú až veľmi suchú pokožku.
Objem:
100 ml
Zloženie:
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Isopropyl Myristate, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Isostearate, C26-28 Alkyl Dimethicone, Sodium Lactate, Gluconolactone, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Octyldodecyl PCA, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Lactic Acid, Lanolin, Butylene Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Bisabolol, Helianthus Annuus Seed Oil, Silica, Glycine Soja Oil, BHT, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Anthemis Nobilis Flower Oil, Calendula Officinalis Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Citronellol, Farnesol, Limonene, Linalool, CI 17200.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo
Typ pleti Suchá

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Telová

Účinok

Účinok Na každodenné použitie
Kód:  KSPL23436
Produktové číslo:  6001159128915
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02