Obnoviť stránku

BI-OIL 200 ml

4,8 51 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

BI-OIL 200 ml

Bi-Oil je jedinečný prípravok, ktorý účinne zlepšuje vzhľad pokožky a eliminuje výskyt jaziev a strií. Používať ho môžete ako na ošetrovanie starých jaziev a strií, tak ako prevenciu pred vznikom nových, napríklad v tehotenstve. Obsahuje špeciálnu prísadu purcellin OilTM, vďaka ktorej je vrstva prípravku veľmi tenká, ľahko sa tak vstrebáva a pomáha zaistiť dodanie potrebných zložiek: vitamínov A a E, prírodných rastlinných olejov z nechtíka, levandule, rozmarínu a harmančeka. Prípravok je možné používať na pokožku tela aj tváre. Je hypoalergénny, vďaka čomu je vhodný aj pre veľmi citlivú pleť. 

Účinky

  • Pomáha znižovať viditeľnosť starých aj nových jaziev
  • Redukuje výskyt strií a slúži ako prevencia pred ich ďalším vznikom
  • Vyhladzuje a zjednocuje tón starnúcej a vráskavej pokožky na tvári i na tele
  • Dodáva pokožke potrebnú dávku hydratácie

Zloženie:
Calendula Officinalis Flower Extract (Nechtíkový olej), Lavandula Angustifolia Oil (Levanduľový olej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rozmarínový olej), Anthemis Nobilis Flower Oil (Heřmánkový olej), Retinyl palmitate (Vitamín A), Tocopheryl Acetate (Vitamín E), Paraffinum liquidum, Triisononanoin, cetearyl Ethylhexanoate, izopropyl, Myristate, Glycine Soja Oil, Helianthus annuus Seed Oil, BHT, Bisabolol, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Hypoalergénny, Regeneračný, Vyživujúci
Špecifikácia Prírodné

Problémy

Problémy Na strie, Na jazvy

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S retinolom (vitamín A)

Objem

Objem 200 ml

Typ produktu

Typ produktu Olej

Určenie

Určenie Telová

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Účinok

Účinok Proti striám, Jazvy
Kód:  DKO230
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6001159113119
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16