Obnoviť stránku

BEYONCE Midnight Heat EdP 100 ml

4,7 71 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEYONCE Midnight Heat EdP 100 ml

Toaletná voda Beyonce Midnight Heat je neodolateľnou večernou verziou vône Heat. Táto vôňa je zmyselná, tajomná a neskutočne zvodná. Je skvelou voľbou na romantickú večeru, rovnako ako na divokú párty.
Tlmené tóny slivky s karambolou sa jemne miešajú s tulipánom, exotickou orchideou a pikantnou pivóniou. Dlhotrvajúci základ tejto vône obsahuje vôňu santalového dreva, ktorú prelínajú ambra a pačuli. Zaujímavé zloženie tejto jedinečnej vône vytvára pocit tajomna a necháva mužom priestor na využitie vlastnej fantázie a predstavivosti.
Nádherná vôňa vás bude verne sprevádzať celým večerom a jej tajomné tóny ucítite rovnako intenzívne pri vášnivom polnočnom dobrodružstve. Zahaľte sa do čarovných tónov tejto symfónie a dajte vyniknúť svojej ženskej kráse a zmyselnosti!
Zloženie:
Hlava: pitahaya, slivka, karambolaSrdce: tulipán, orchidea, cereus, pivonkaZáklad: ambra, pačuli, santalové drevo
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Orchidea
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH270a
Produktové číslo:  3607340605154

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02