Obnoviť stránku

BEVIRO Transparent Shaving Gel 250 ml

5 4 hodnotení
Zľavnené
14,90 €

BEVIRO Transparent Shaving Gel 250 ml

Ak túžite po dokonale hladkom a bezchybnom oholení bez podráždenia, je gél na holenie od českej značky Be-Viro pre vás to pravé. Gél je priehľadný, takže neprehliadnete žiadny chlp a viete presne, aké miesta oholiť. Gél na holenie tiež obsahuje olej babassu a aloe vera, takže vašu pokožku perfektne vyživuje a hydratuje. Zároveň sťahuje póry a pomáha hojiť jemné ranky vďaka allatoninu. Be-Viro Transparent Shaving Gel má skvelú konzistenciu, ktorá umožňuje hladšie oholenie a zanecháva po oholení pokožku príjemne jemnú.

Kľúčové vlastnosti gélu na holenie Be-Viro Transparent Shaving Gel

  • Číry gél na bezchybné oholenie
  • Vhodný na holenie tváre aj iných častí tela
  • Gél na holenie Be-Viro vyživuje a hydratuje pokožku
  • Obsahuje chladivý mentol
  • Be-Viro Transparent Shaving Gel pomáha sťahovať póry a liečiť drobné ranky
  • Výrobcom je česká značka
  • Je obľúbený aj u profesionálnych holičov

Aplikácia:
Rovnomerne naneste na pokožku pomocou prstov. Po oholení dôkladne opláchnite vodou. Vyhnite sa oblasti okolo očí. Prípadné hrudky nie sú známkou vady výrobku, ale skôr dôkazom o obsahu kvalitných a čistých surovín. Ide o vyzrážanie mastných kyselín alebo vosku z bambuckého masla.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Propylene Glycol, babassu Oil Glycereth-8 Esters, Carbomer, Panthenol, Polysorbate 80, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, mentol, Sodium Hydroxide, Parfum, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Gél

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL305
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191202227

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09