Obnoviť stránku

BEVIRO Sophisticated EdT 50 ml

4,9 8 hodnotení
Cenová bomba
41,90 € Ušetríte 10,30 €

BEVIRO Sophisticated EdT 50 ml

Ak sa zaujímate o pánske vône, potom by vám doma nemala chýbať toaletná voda Beviro. Pánska toaletná voda Beviro vyvolá obdiv všetkých okolo vás. Sladká ovocná vôňa vynikne predovšetkým pod slnečnými lúčmi. Môžete s ňou počítať pri športových aj pracovných aktivitách. Novú závislosť, ktorej sa nebudete chcieť vzdať, vo vás vyvolá cyprusová vôňa. Je určená pre všetky sebavedomé osoby, ktoré s týmto darom vedia náležite zaobchádzať. Siahnite po toaletnej vode Beviro, ktorá bude dôležitou súčasťou vašej osobnosti.

Kľúčové prednosti toaletnej vody BEVIRO Sophisticated EdT 50 ml

  • Toaletná voda Beviro má v sebe najmä pánske tóny vôní
  • Hlavnú zložku tvorí chypre prímes
  • Doplnená vedľajšia ovocná prímes
  • Môžete sa tešiť na vôňu české toaletnej vody Beviro
  • Objem flakónu: 50 ml
  • Odhaľte správnu príležitosť na použitie tejto vône

Toaletná voda Beviro prináša špecifickú vôňu

Zažite neopakovateľný pocit s toaletnou vodou Beviro. Hlavná chypre a vedľajšia ovocná vôňa vás zaujmú svojím netypickým výberom ingrediencií. Vkusný flakón české toaletnej vody Beviro je plný energie a zmyselnosti, ktorú vám prepožičia pri akejkoľvek príležitosti. Jej objem dosahuje 50 ml. Táto toaletná voda vynikne ako počas slávnostnejšej príležitosti, tak aj počas bežného dňa. Určite s ňou urobíte dojem na prvej schôdzke, pri romantickom večeri alebo na divokom večierku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Chypre
Krajina pôvodu České

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC3358
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191204047

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17