Obnoviť stránku

BEVIRO Bohemian Spirit EdT 50 ml

3,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
41,90 €

BEVIRO Bohemian Spirit EdT 50 ml

Ak máte v obľube pánske vône, potom je pre vás ako stvorená toaletná voda Beviro. Pánska toaletná voda Beviro vám dodá príjemný pocit počas celého dňa. Upúta výraznou a nevšednou vôňou charizmatického orientu. Nič nenavodí útulnú hrejivú atmosféru tak rýchlo ako práve táto vôňa. Korenistá vôňa je stvorená pre odporcov stereotypu a všednosti. Je pomerne intenzívna, a preto býva odporúčaná na nosenie skôr v chladnejšom období roka. Dajte šancu toaletnej vode Beviro, ktorá vás bude vyjadrovať vo vašej najpríťažlivejšej podobe.

Zásadné prednosti toaletnej vody BEVIRO Bohemian Spirit EdT 50 ml

  • Toaletná voda Beviro kombinuje pánske zložky vôní
  • Hlavnou zložkou je typická orientálna kombinácia vonných tónov
  • Výrazným doplnkom je tiež vedľajšia korenená prímes
  • Medzi pridané vonné zložky sa zaraďuje aj céder
  • Spoznajte okázalosť aj eleganciu české toaletnej vody Beviro
  • Objem flakónu: 50 ml
  • Užívajte si túto podmanivú vôňu pri akejkoľvek príležitosti

Toaletná voda Beviro prináša špecifickú vôňu

Premeňte svoj bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií s toaletnou vodou Beviro. Hlavná orientálna a vedľajšia korenená vôňa na vás okamžite zapôsobia starostlivo vyberanými ingredienciami. Zatiaľ čo budete nasávať nevtieravú a živú vôňu, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne céder, vo vás uchová prežité príbehy a špeciálne okamihy. Nápaditý flakón české toaletnej vody Beviro vás prostredníctvom prekrásnych a zmyselných tónov prenesie do sveta snívania. V dodávke dostanete flakón s objemom 50 ml. Táto toaletná voda je vhodná ako do práce, tak aj na špeciálne príležitosti. Bude vám skvelým spoločníkom na romantickej schôdzke aj pracovnej večeri.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Céder
Krajina pôvodu České

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC3359
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191204078

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07