Obnoviť stránku

BEVIRO Beard Wash 250 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

BEVIRO Beard Wash 250 ml

Fúzy nie sú vlasy... prirodzene. Tak im doprajte vlastnú špecializovanú starostlivosť a umývajte ich šampónom na fúzy Beviro Beard Wash. Z 99 % prírodné zloženie obsahuje výťažky zo skorocelu a brezy a výživný ricínový olej, ktoré zanechajú vaše fúzy mäkšie, hydratované a ľahko rozčesateľné. Jemná, takmer nepoznateľná citrusová vôňa nenaruší vôňu vášho obľúbeného parfumu alebo kolínskej vody. Starajte sa o svoje fúzy tak, ako si zaslúžia, so šampónom na fúzy Beviro Beard Wash.

Prečo zaobstarať svojim fúzom šampón Beviro Beard Wash? 

  • Šampón na fúzy Beviro fúzy umyje aj vyživí
  • 99 % prírodné zloženie je dostatočne šetrné pre použitie na tvár
  • Výťažky zo skorocelu a brezy a ricínový olej zanechajú fúzy mäkké, hydratované a ľahko rozčesateľné
  • Jemná citrusová vôňa šampónu Beviro Beard Wash nenaruší vôňu vášho parfumu
  • Vyrobené v Českej republike

Zloženie: 
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco Glucoside, Glyceryl Stearates, Sodium Chloride, Zinc Citrate, Magnesium Sulfate, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Malachite Extract, Sodium Olivamphoacetate, Sodium Sweetalmondamphoacetate, Sericin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Panthenol, Butylene Glycol, Lysine, Histidine, Arginine, Aspartic Acid, Threonine, Serine, Glutamic Acid, Proline, Glycine, Alanine, Valine, Isoleucine, Leucine, Tyrosine, Phenylalanine, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Betula Alba Leaf Extract, Sodium Benzoate, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Benzyl Alcohol, Parfum, Limonene, Linalool. 

Použitie: 
Ideálne každé 2 až 3 dni, ale ak každý deň športujete, alebo jete pečienku a tečie vám tuk a pivo do fúzov, tak kľudne denne. Vmasírujte do vlhkých fúzov, napeňte a dôkladne opláchnite.


Parametre a špecifikácia

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

Typ produktu

Typ produktu Šampón

Objem

Objem 250 ml

Účinok

Účinok Výživa, Zmäkčenie
Kód:  HOL432
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191203163

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12