Obnoviť stránku

Beurer MP100

4,6 10 hodnotení
143,90 €

Beurer MP100

Profesionálna súprava na manikúru a pedikúru Beurer MP 100 vám v domácich podmienkach zabezpečí tú najkvalitnejšiu starostlivosť o vaše nechty. Je vybavená 10 kvalitnými nadstavcami s odolným zafírovým povrchom, ktoré majú dlhú životnosť. Plynulá regulácia činnosti a voliteľný pravý alebo ľavý chod sú zárukou profesionálnej starostlivosti o vaše nechty. Prístroj dosahuje vysoký výkon, až 20 000 otáčok za minútu. Využijú ho tak aj majiteľky umelých nechtov. Ochranný kryt zabraňuje víreniu prachu z nechtov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna súprava pre starostlivosť o nechty v domácom prostredí
  • Set Beurer MP100 obsahuje 10 zafírových nadstavcov a 30 jednorazových nadstavcov s brúsnym papierom
  • Možnosť plynulej regulácie rýchlosti otáčok od 5 000 do 20 000 otáčok za minútu
  • Prístroj je  vhodný aj na úpravu umelých nechtov
  • Voľba smeru rotácie - pravý/ľavý chod
  • Ochranný kryt pred prachom z nechtov
  • Vhodné pre diabetikov
  • Bezpečnostný zámok

Beurer MP100 so širokou škálou nadstavcov pre kompletnú starostlivosť

Každý nadstavec má svoje presné úlohy. Hrubšie zafírové kužele sú vhodné na odstraňovanie suchej alebo stvrdnutej kože a otlakov. Jemné a hrubšie zafírové kotúče použite na brúsenie a úpravu nechtov. Valcová frézka odstráni zrohovatený povrch nechtov a nahrubo ich vyhladí. Frézka plamienkového tvaru slúži na odstránenie zarastených nechtov. Na kurie oká je najlepšia okrúhla zafírová frézka. Na uvoľnenie zarastených nechtov a obrúsenie odumretých čiastočiek nechtov je pripravená frézka na nechty. Plsťový kužeľ vyhladí a vyleští okraje nechtov. Nadstavec s brúsnym papierom odstráni suchú a stvrdnutú kožu alebo otlaky na chodidle či na päte. Balenie obsahuje celkovo 30 jednorazových nadstavcov s brúsnym papierom. 

 

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Sieťové – 230 V

Vlastnosti

Vlastnosti Vhodný na prirodzené aj gélové nechty
Otáčky 20 000 ot./min
Kód:  BEU155c
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-MP100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08