Obnoviť stránku

BEURER-MP48

4,7 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
47,90 €

BEURER-MP48

Lampa BEURER-MP48 UV/LED pre modeláciu gélov na nechtoch je skvelou pomôckou pre pestované a dokonale upravené nechty, ktoré sú vizitkou každého človeka. Profesionálny výsledok dosiahnete doma, v pohodlí v priebehu niekoľkých sekúnd. Lampa vyniká svojím kompaktným dizajnom a veľmi jednoduchým použitím. Je tvorená špeciálnou tunelovitou konštrukciou a reflexnou základnou doskou, ktorá zaručuje rovnomerné, čisté a spoľahlivé vytvrdnutie nechtov. Vo vnútri prístroja sa nachádza 18 výkonných LEDkových diód.

Kľúčové vlastnosti lampy BEURER-MP48 UV/LED

  • Modelácia gélov na nechtoch
  • Kompaktný vzhľad a jednoduché použitie
  • Reflexná základná doska
  • 18 výkonných LEDkových diód
  • 3 rôzne nastavenia časovača
  • Napájanie na elektrickú sieť

Profesionálna modelácia nechtov doma, v pohodlí 

Lampa BEURER-MP48 UV/LED ponúka tri rôzne nastavenia časovača, a to na 30, 60 a 120 sekúnd, pričom po uplynutí nastavenej doby sa automaticky vypne. Dobu použitia si tak môžete individuálne nastaviť podľa typu nechtov. Jej pohon zaisťuje sieťové napájanie, pričom o stave činnosti vás informuje indikátor. Prístroj môžete použiť pre starostlivosť o nechty na rukách i nohách. Špičkový pomocník pre profesionálnu modeláciu nechtov a ich nádherný vzhľad.
Parametre a špecifikácia:
Napájanie:

100 – 240 V
Farba:
biela



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na gélové nechty

Vlastnosti

Vlastnosti Zapekacia
Časovač 30 sekúnd, 60 sekúnd, 120 sekúnd
Počet LED diód 18

Napájanie

Typ napájania Sieťové – 230 V

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  BEUMP484
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-MP48

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17