Obnoviť stránku

BENTLEY Bentley for Men Azure EdT 100 ml

4,8 6 hodnotení
27,90 €

BENTLEY Bentley for Men Azure EdT 100 ml

Toaletná voda Bentley Bentley for Men Azure je krásna vôňa pre mužov, ktorá je inšpirovaná morským pobrežím, sviežim morským vzduchom a azúrovou oblohou. Táto vôňa bola uvedená na trh v roku 2014 a ihneď si získala svojich nadšených priaznivcov. Vôňa dokonale prebudí vaše zmysly a pozitívne vás naladí do ďalšieho dňa. Azúrový flakón, rovnako ako príjemná vôňa vám pripomenú, že dni plné relaxu a túlania sa po pláži sú už na dosah. Ľahká vôňa osviežená tropickým ovocím vás povzbudí a doslova vás nabije energiou!

Sladká vôňa mandarínky sa pohráva so šťavnatými tónmi tropického ananásu. Lístky fialiek prelínajú svoju jemnú vôňu s bergamotom a špecifickou vôňou šalvie. Hrejivú vôňu levandule ľahko okorení paprika a čierny čaj pridáva svoju nezameniteľnú arómu. Základ vône tvorí fazuľa tonka a hladivá vôňa kašmírového dreva. Nádherný koktail vôní vytvára jedinečnú esenciu, ktorá je vhodná na letnú pohodu všetkých moderných mužov. Originálne ingrediencie sa premenili na sviežu a čistú vôňu, ktorá obohatí váš všedný deň a bude perfektnou voľbou na deň sviatočný. Zahaľte sa do sviežej krásy a užívajte si pocit voľnosti!
Zloženie:
Hlava: mandarínka, ananás, listy fialky, bergamot
Srdce: čaj, paprika, levanduľa, šalvia
Základ: fazuľa tonka, kašmírové drevo
Objem:
100 ml

Zloženie

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, KUMARÍN, GERANIOL, EUGENOL, BENZYL, ALCOHOL, METHYL 2-OCTYNOATE, ISOEUGENOL, BENZYL SALICYLATE, CI 60730 (EXT VIOLET 2)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Vonné zložky Bergamot, Levanduľa
Krajina pôvodu Anglické

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH492b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640111505631

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11