Obnoviť stránku

BENTIME BT850-11253B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BENTIME BT850-11253B

Pánske hodinky značky Bentime predstavujú elegantný doplnok pre každého moderného muža. Či už je budete využívať pre bežné denné nosenie či do spoločnosti, vďaka ich nadčasovému dizajnu vždy skvele ozvláštnia váš celkový vzhľad. Mimo to vás poteší praktickými funkciami, medzi ktoré patrí 24-hodinový ciferník, dátumovka a ukazovateľ dňa v týždni.

Hodinky sú vyrobené z kovu striebornej farby a disponujú okrúhlym ciferníkom. Na ňom je čas zobrazovaný pomocou hodinovej, minútovej aj sekundovej ručičky, skvelú prehľadnosť zaručujú ručičky a indexy zlatej farby, ktoré navyše štýlovo kontrastujú s čiernym ciferníkom. O ochranu ciferníka sa potom stará odolné minerálne sklíčko.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant
Kód:  KHO8592
Produktové číslo:  8592445099371

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04