Obnoviť stránku

Bentime 008-11465A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bentime 008-11465A

Snáď každá žena či dievča chce mať svoj ??outfit obohatený o dokonalý klenot, týmto zlatým klincom môžu byť bezpochyby tieto hodinky od značky Bentime. Produkt sa bude skvele vynímať pri príležitosti kultúrne podujatia, voľnočasových aktivít či plnom pracovnom zápale.

kľúčové vlastnosti

  • Hodinky sa hodí k akejkoľvek príležitosti
  • Veľmi zaujímavé zdobenie po obvode
  • Minerálne sklo je pevné a húževnaté
  • Príjemné nosenie vďaka kovovému pásiku
  • Hodinky zlatej farby doplní váš outfit

kúsok dokonalosti

Puzdro zlatej farby bolo patrične ozdobenú vybrúsenými kamienky po celom svojom obvode. Kamienky sa príjemne lesknú a blyštia pri obyčajnom dotyku slnečného lúča. Na ciferníku zlatej farby nájdete dobre čitateľné a veľké číslice. Jemné ručičky uvádza do bezchybného chodu Quartz batériový strojček. O ochranu tohto kusu sa postará minerálne sklo, na ktorom neulpívají škrabance. Kovový pásik zlatej farby bol prispôsobený k pohodlnému noseniu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant
Kód:  KHO8580
Produktové číslo:  8592445099258

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02