Obnoviť stránku

BENTIME 007-YP11570-04

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BENTIME 007-YP11570-04

Elegantné pánske hodinky Bentime sú ideálnou voľbou pre športových mužov, ktorí majú radi jednoduché, ale stálepraktické hodinky.Vychutnajte si vysokokvalitné spracovanie a široké využitie. Je vhodný pre bežné každodenné nosenie, ale plní svoju funkciu najmä v športových aktivitách.
Puzdro na hodinky je vyrobené z plastu, rovnako ako popruh, ktorý končí klasickým upevnením a zaručuje maximálny komfort nosenia. Kruhový digitálny ciferník je čistý a je chránený odolným plastovým sklíčkom. Praktické osvetlenie displeja je skvelé pre tmavú orientáciu. Samozrejme existujú stopky, ukazovateľ dátumu, deň v týždni alebo poplach. Vodotesnosť výrobcu je 10 ATM.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 48 mm

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Plast
Kód:  KHO6060
Produktové číslo:  8592445034068

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03