Obnoviť stránku

Bentime 007-PT11247A

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bentime 007-PT11247A

Vychutnajte si jedinečný dizajn hodiniek od značky Bentime. Tieto zariadenia sa vyznačujú nevšedným zdobením a príjemným vzhledom, ktorý sa bude báječne hodiť k vášmu každodennému štýlu obliekania. Avšak tieto hodinky môžete zvoliť aj na kultúrne podujatie alebo k večernej róbe.

kľúčové vlastnosti

  • Hodinky pre každodenné nosenie
  • Veľmi príjemne zdobený strojček
  • Kovový pásik sa príjemne nosia
  • Minerálne sklo je zárukou kvality
  • Hodinky sú vodotesné

Ako vybrúsený diamant

Pri vytváraní týchto hodiniek bol daný veľký dôraz na pekné zdobenie. Puzdro striebornej farby je dozdobené vybrúsenými kamienky, ktoré sa na svetle príjemne blýskajú a lesknú. Ciferník striebornej farby bol doplnený o ďalšie tri malé ciferníky a jednoduché ručičky ukazujúce čas. V hodinkách tepe Quartz batériový strojček. Minerálne sklo bude bezpochyby hodinky chrániť pred poškriabaním. Kovový pásik sa ľahko zapína a dá sa skrátiť na potrebnú veľkosť podľa obvodu zápästia.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant
Kód:  KHO8599
Produktové číslo:  8592445100930

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09