Obnoviť stránku

Bentime 005-003AC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bentime 005-003AC

Elegantné pánske hodinky v nadčasovom kovovom prevedení. V striebornej farbe je kovové puzdro i náramok. Analógový ciferník je prehľadný a dostatočne veľký, výrazné znakovej prvky sú na čiernom podklade perfektne viditeľné. Luminiscenčné prvky zvyšujú viditeľnosť v tme alebo pri zníženej viditeľnosti. Ciferník je chránený minerálnym sklom, ktoré je odolné voči drobnému mechanickému poškodeniu. Spoľahlivé a kvalitné hodinky so strojčekom Quartz budú vaším nepostrádateľným pomocníkom!

Minerálne sklo

Minerálne sklo je najbežnejším typom používaného skla pri výrobe hodiniek. Jedná sa o skutočné sklo s vysokým podielom SiO2 a nie plexisklo ako v prípade akrylátu. Minerálne sklo je oproti nemu odolnejší voči poškriabaniu. Pochopiteľne záleží, ako veľmi ste na svoje hodinky opatrní a čomu ich budete vystavovať - ??pri murárskych prácach príde sklo k úhone logicky oveľa pravdepodobnejšie ako v útulnej kancelárii. Minerálne sklo je oveľa tvrdšie než akrylát, tým je ale logicky krehkejšie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 43 mm

Strojček

Strojček Quartz

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant
Kód:  KHO7291
Produktové číslo:  8592445098312

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14