Obnoviť stránku

BENTIME 002-9B-1388I

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BENTIME 002-9B-1388I

Krásne detské hodinky Bentime 002-9B-1388I očarí každú malú dáma s jej fialovým popruhom s motívom baleríny , ktorý bude na dievčenskom zápästí výrazne skvelý. Perfektná imitácia kože bola použitá na výrobu popruhu. Kruhový biely ciferník s veľkými a ľahko čitateľnými arabskými číslicami je vložený do kovového strieborného puzdra. Na bielom pozadí je obraz baleríny fialovej farby krásne vyžaruje a je obklopený jasnými sklenenými kameňmi, ktoré dávajú hodinám luxusný vzhľad. 

Hlavné výhody

  • Girly Analog Watch pre každý deň
  • fialový remienok z imitácie kože s motívom balerína
  • puzdro zo štandardného kovu v striebornej farbe
  • guľatý biely ciferník s jasnými kamienkami
  • tvrdé a odolné minerálne sklo
  • spoľahlivý Quartz

Praktický spoločník a krásne módne doplnky

Ochrana proti poškriabaniu chráni číselníktvrdé a odolné minerálne sklo . Hodinky sú analógové, ich výkon je zabezpečený batériami a spoľahlivým Quartz. Obdržíte ich s originálnou krabicou Bentime.Hodinky sú vhodné pre každý deň, nielen svojou praktickou funkciou, ale ako krásne módne doplnky, bude dokonale zdôrazňovať oblečenie. Vaša malá princezná upozorňuje na svoje okolie nielen v škole, ale aj vo voľnom čase v priateľskej spoločnosti. Sú perfektným darčekom na narodeniny alebo vianočné.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti

Určenie

Určenie Detské
Kód:  KHO9945
Produktové číslo:  8592445119529

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17