Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care sharp rosé 5 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care sharp rosé 5 ml

Pestované ruky a hlavne nechty sú dnes už neodmysliteľnou súčasťou starostlivosti o krásu každej ženy. Bežné laky na nechty obsahujú veľké množstvo chemických látok, ktoré nechtom skôr škodia. Laky na nechty značky Benecos neobsahujú škodlivé látky ako sú formaldehydy, syntetický gáfor, kolofónia, ftaláty, toluén, parabény, silikónyanihaloorganické látky. Naopak obsahujú až z 90 % prírodné látky a sú vhodný aj pre vegánov. Výživný avokádový olej a vitamín H zaisťujú dokonalú starostlivosť pre krásne nechty.

Kľúčové vlastnosti laku na nechty BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care Sharp Rosé 5 ml

  • Lak na nechty Benecos neobsahuje škodlivé látky
  • Je vhodný pre vegánov
  • Obsahuje výživný olej aj vitamín H
  • Benecos je dlhotrvajúci lak na nechty
  • S lesklým efektom
  • Odtieň ružovej farby

Použitie:
Odstráňte kožtičku okolo nechtov. Pred lakovaním si umyte ruky mydlom, aby farba mohla optimálne priľnúť. Pre dosiahnutie najvyššej trvanlivosti treba dvakrát lakovať farebným lakom, na záver natrieť jednu vrstvu laku Top Coat a nechať dobre zaschnúť. Pre vytvrdnutie držte krátko pod studenou vodou.

Zloženie:
Etythyl Acetate, N-Butyl, Alcohol, Nitrocellulose, Alcohol, Citric Acid/Propylene Glycol/Succinic Acid Copolymer Laurate, Triethyl Citrate, Acetyl Tributyl Citrate, Butyl Acetate, Stearakonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Polyester-26, Diacetone Alcohol, Isopropyl Alcohol, Phosphoric Acid,PerseaGratissima (Avocado) Oil, Biotin [+/-(may contain) Silica, Calcium Sodium Borosilicate, Triethoxycaprylylsilane, Calcium Aluminum Borosilicate, Mica, Tin Oxide, Barium Sulfate, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 19140 (Yellow 5Lake),CI 15850 (RED 6), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)]



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Objem

Objem 5 ml

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Metalická

Vlastnosti

Efekt Dlhotrvajúci, Vyživujúci
Farba Ružová
Kód:  DEKO3749
Produktové číslo:  4260198090429

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07