Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BENECOS BIO Mascara Adorable Lashes 5,5 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BENECOS BIO Mascara Adorable Lashes 5,5 ml

Kozmetika Benecos sa pýši kvalitnými a prírodnými produktmi s veľmi priaznivou cenou. Výnimkou nie je ani táto maskara. Ak ste teda majiteľka citlivých očí, iste oceníte jej prírodné zloženie. Maskara Benecos BIO Mascara Adorable Lashes je obohatená o avokádový olej, ktorý sa stará o vaše riasy. Zahnutá kefka s bohatými štetinkami vykúzli maximálny objem rias. Navyše môžete riasenku upravovať a vrstviť niekoľkokrát počas dňa a nemusíte sa báť žmolkov. S tmavomodrou maskarou od Benecos určite zažiarite.

Kľúčové vlastnosti maskary BENECOS BIO Mascara Adorable Lashes

  • Kvalitné prírodné zloženie
  • Netradičná tmavomodrá farba
  • Maskara Benecos BIO Mascara Adorable Lashes má zahnutú kefku, ktorý vykúzli oslňujúci objem
  • Zloženie je obohatené o avokádový olej, ktorý sa stará o vaše riasy
  • Maskaru Benecos možno vrstviť
  • Vhodná aj pre vegánov

Zloženie:
SALVIA SCLAREA (CLARY) FLOWER/LEAF/STEM WATER*, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN*, ACACIA SENEGAL GUM, BRASSICA CAMPESTRIS/ALEURITES FORDII OIL COPOLYMER, GLYCERYL ROSINATE, GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, AQUA (WATER), SILICA, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, TOCOPHEROL, GLYCERYL CAPRYLATE, MAGNESIUM ALUMINIUM SILICATE, SORBITAN OLIVATE, CETEARYL OLIVATE, SODIUM LEVULINATE, CETYL PALMITATE, SORBITAN PALMITATE, SODIUM ANISATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, XANTHAN GUM, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77820 (SILVER) *aus kontrolliert biologischem Anbau Inhaltsstoffe: Muskatsalbeihydrolat*, Fettalkohol, Glyzerin*, Gummiarabikum, Pflanzensterole, Glyzerinrosinat (Filmbildner), Glyzerinstearat, Kieselsäure, Weizenprotein, Ölsäure-/Linolsäure-/Linolensäurepolyglyzeride, Vitamin E, Glyzerinester, Magnesiumaluminiumsilikat (Tonerde), gereinigtes Wasser, Sorbitanolivat, Cetearylolivat, Cetylpalmitat, Sorbitanpalmitat, Avocadoöl*, Xanthan, Farbpigmente: Ultramarin, Eisenoxid, Silber


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Objem, Otočenie

Farba

Farba Modrá
Kód:  DEKO3793
Produktové číslo:  4260198093932

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17