Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEVIRO Honkatonk Vanilla na vlasy a fúzy (veľká)

BEVIRO Honkatonk Vanilla na vlasy a fúzy (veľká)

Kúpte sebe alebo svojim blízkym darčekovú sadu profesionálnej mužskej kozmetiky Be-Viro na starostlivosť o fúzy a vlasy. Všetky produkty v sade dokonale hydratujú a vyživujú vaše fúzy, či vlasy a navracajú im ich zdravie a lesk. Každodenným používaním docielite rýchlejší a hustejší rast vašich fúzov. V sade Honkatonk Vanilla nájdete olej na fúzy, balzam na fúzy, šampón 2 v 1, gél na holenie a kefu na fúzy. S kozmetikou Be-Viro budete mať fúzy, o ktorých ste vždy snívali a vlasy, ktoré vám bude kdekto závidieť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Be-Viro Honkatonk Vanilla

  • Produkty vyživujú a hydratujú vaše vlasy, fúzy aj pokožku
  • Be-Viro balzam podporuje hustotu a rast fúzov
  • Pevná textúra balzamu pomáha pri stylingu fúzov
  • Olej Be-Viro zvyšuje lesk fúzov a ich poddajnosť
  • Hydratuje a zjemňuje kožu pod fúzmi
  • Šampón 2 v 1 Be-Viro je určený pre vaše vlasy aj fúzy
  • Be-Viro gél na holenie pomáha sťahovať póry a liečiť drobné ranky

Šampón na vlasy a fúzy Be-Viro

Skvelý šampón 2 v 1 od značky Be-Viro je perfektným pomocníkom pri starostlivosti o vaše vlasy a fúzy. Šampón perfektne umyje nečistoty z vlasov a fúzov a šetrne ich odmastí, zanecháva ich zdravé, lesklé a stará sa aj o pokožku pod nimi. Šampón možno používať každý deň, neobsahuje žiadne agresívne látky, ale prírodné a šetrné zložky. Šampón a všetky ostatné produkty Be-Viro sú vyrobené v Českej republike z najkvalitnejších látok. Šampón obsahuje navyše panthenol, ktorý pomáha hojeniu kože, podporuje jej regeneráciu a hydratuje kožné bunky.

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy alebo fúzy, napeňte a dôkladne opláchnite.

Olej na fúzy a bradu Be-Viro

Olej na fúzy Be-Viro Vanilka, Tonka Bôby, Palo Santo je skvelým reprezentantom českej prírodnej kozmetiky pre mužov, ktorá stavia na kvalite používaných surovín, čistom zložení produktov a ich prehľadnosti. Olejovú zmes tvoria starostlivo vybrané výživné oleje vyšperkované harmonickou kombináciou vonných esencií vanilky, Tonka bôbov a dreva Palo Santo, ktorá prevonia váš mužný fúz príjemne sladkastou vôňou. Olej na fúzy sa tiež postará o upokojenie pokožky pod fúzmi a jej hydratáciu. Vďaka obsiahnutému vitamínu E navyše podporí kvalitu a rast fúzov. Pochopte preto, že olej je základ a vyberte si z ponuky balenia, ktoré vám najviac vyhovuje. S olejom na fúzy Be-Viro dotiahnete úpravu vášho vzhľadu do úplnej dokonalosti.

Aktívne látky:

  • Ryžový olej – zmäkčuje a regeneruje pokožku pod fúzmi, má výborné zvláčňujúce vlastnosti, vyživuje a hydratuje fúzy, dodáva lesk
  • Mandľový olej – hydratuje a upokojuje pokožku pod fúzmi, je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, zásobuje vitamínmi a minerálnymi látkami, chráni pred vonkajšími vplyvmi
  • Avokádový olej – zabraňuje svrbeniu pokožky, je silný antioxidant, obsahuje veľa vitamínov, chráni pred účinkami UV žiarenia, zmäkčuje, regeneruje fúzy a podporuje ich rast
  • Jojobový olej – chráni fúzy pred vonkajšími vplyvmi, vyživuje, dodáva jemnosť a lesk
  • Ricínový olej – vyživuje fúzy, dodáva im lesk a podporuje ich rast
  • Vitamín E – má hydratačné a protizápalové účinky, podporuje kvalitu a rast fúzov, obmedzuje ich lámavosť, je silný antioxidant

Spôsob použitia:
Olej nakvapkajte do dlane a jemne vmasírujte do fúzov aj do pokožky pod nimi. Odporúčané množstvo oleja na jednu aplikáciu je 4 – 8 kvapiek.

Zloženie:
Avokádový olej, Jojobový olej, Mandľový olej, Ricínový olej, Ryžový olej, parfum (esencia vanilky, Tonka bôbov, dreva Palo Santo), Vitamín E

Vyživujúci balzam na fúzy Be-Viro

Balzam na fúzy BE-VIRO Vanilka, Tonka Bôby, Palo Santo v tuhej forme predstavuje jedinečný prípravok na každodennú starostlivosť o pokožku a suché, lámavé či nepoddajné fúzy. Skvele slúži na tvarovanie fúzov a uľahčuje ich úpravu. Poskytuje im potrebnú výživu a podporuje ich rast. Pravidelným používaním zabraňuje suchosti a lámavosti fúzov. Suchú a svrbiacu pokožku zanecháva hydratovanú a hodvábne jemnú, príjemne voňajúcu po vanilke a tonkových bôboch. Zloženie balzamu na fúzy je obohatené o vyživujúce bambucké maslo a arganový olej. Praktické balenie vo vintage dizajne sa stane nepostrádateľným pomocníkom na cestách.

Aktívne látky:

  • Bambucké maslo – stará sa o fúzy aj pokožku, posilňuje ich, vyživuje a chráni
  • Jojobový olej – poskytuje fúzom ochranu zvonka
  • Ricínový olej – dodáva potrebnú výživu zvnútra
  • Arganový olej – regeneruje a spomaľuje starnutie buniek
  • Kokosový olej – chráni pokožku pred nepriaznivými okolitými vplyvmi
  • Kandelilový vosk – zanecháva fúzy jemné a hebké

Použitie:
Primerané množstvo balzamu rozotrite v dlaniach a votrite do fúzov a pokožky pod nimi. Upravte do požadovaného tvaru. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Zloženie:
Arganový olej, jojobový olej, kokosový olej, ricínový olej, bambucké maslo, kandelilový vosk. Vitamín E. Prípravok je parfumovaný vanilkou, Palo Santo a tonkovými bôbmi.

Gél na holenie Be-Viro

Ak túžite po dokonale hladkom a bezchybnom oholení bez podráždenia, je gél na holenie od českej značky Be-Viro pre vás to pravé. Gél je priehľadný, takže neprehliadnete žiadny chlp a viete presne aké miesta oholiť. Gél na holenie tiež obsahuje olej babassu a aloe vera, takže vašu pokožku perfektne vyživuje a hydratuje. Zároveň sťahuje póry a pomáha hojiť jemné ranky vďaka allatonínu. Be-Viro Transparent Shaving Gel má skvelú konzistenciu, ktorá umožňuje hladšie oholenie a zanecháva po oholení pokožku príjemne jemnú.

Aplikácia:
Rovnomerne naneste na pokožku pomocou prstov. Po oholení dôkladne opláchnite vodou. Vyhnite sa oblasti okolo očí. Prípadné hrudky nie sú známkou chyby výrobku, ale skôr dôkazom o obsahu kvalitných a čistých surovín. Ide o vyzrážanie mastných kyselín alebo vosku z bambuckého masla.

Zloženie:
aqua, glycerin, propylene glycol, babassu oil glycereth-8 esters, carbomer, panthenol, polysorbate 80, aloe barbadensis leaf juice, allantoin, potassium sorbate, sodium benzoate, alcohol denat., phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, menthol, sodium hydroxide, parfum, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Starostlivosť o pleť, Starostlivosť o vlasy
Kód:  HOL336
Produktové číslo:  8594191200254

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03