Obnoviť stránku

BARNÄNGEN Midsommar Glow Shower & Bath Gel 400 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BARNÄNGEN Midsommar Glow Shower & Bath Gel 400 ml

Doprajte si odpočinok s novým sprchovým a kúpeľovým gélom BARNÄNGEN Midsommar Glow Shower & Bath Gel! Inšpirovaný severskými oslavami letného slnovratu Midsommar jemne čistí pokožku a zanecháva ju hodvábne mäkkú na dotyk. Zloženie na báze kvetinových olejov sa jemne stará o vaše telo a prináša príjemný odpočinok počas sprchovania, alebo kúpeľa. BARNÄNGEN Midsommar Glow kombinuje ochranné hydratačné sérum so siedmimi typicky švédskymi kvetinami, ktoré predstavujú ikonické prvky letného slnovratu. Odhaľte dokonalý pocit pohody a sviežej pokožky so sprchovými gélmi BARNÄNGEN!

Sprchový gél BARNÄNGEN Midsommar Glow Shower & Bath a jeho vlastnosti

  • Sprchový a kúpeľový gél BARNÄNGEN Midsommar Glow Shower & Bath
  • Inšpirovaný sviatkom letného slnovratu Midsommar
  • Hydratuje, čistí a zjemňuje kožu s dotykom hebkosti
  • Navodzuje pocit odpočinku a relaxácie
  • Sprchový gél BARNÄNGEN obsahuje 7 typicky severských kvetín

Aplikácia:
Primerané množstvo sprchového gélu naneste na vlhkú pokožku a krúživými pohybmi napeňte. Potom dôkladne opláchnite. Môžete použiť aj ako penu do kúpeľa. 

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lactic Acid, Allantoin, Polyquaternium-7, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, PEG- 200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Citric Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Benzoate, CI 47005, CI 15985, CI 16035

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Špecifikácia Vegánske

Problémy

Problémy Na suchú pokožku
Kód:  SG420
Produktové číslo:  9000101074727
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18