Obnoviť stránku

BACtrack Skynetom

Príslušenstvo k tovaru

BACtrack Skynetom

Remienok pre Apple Watch s vstavaným testerom na hladinu alkoholu v krvi BACtrack Skynetom je revolúciou v testovaní alkoholu v krvi. Stačí si pripnúť náramok na ruku a on meria množstvo alkoholu v krvi. Používa neinvazívnu technológiu, ktorá monitoruje etanol vylučovaný pokožkou a prevádza ho pomocou špeciálneho algoritmu do odhadovaného množstva alkoholu v krvi.

Všetky tieto záznamy sú potom posielané do mobilné aplikácie, kde máte presný prehľad aj o tom, ako vaše telo spracováva alkohol a kedy je pravdepodobné, že budete opäť triezvy. Zároveň si môžete nastaviť rôzne upozornenia, napríklad keď je hladina alkoholu v krvi čím ďalej vyššia môže vás upozorniť, aby ste pitie spomalili či úplne prestali. 

Kľúčové vlastnosti

  • meranie alkoholu v krvi pasívne, presne a takmer v reálnom čase
  • možnosť nastavenia vibračného alarmu
  • všetky záznamy prehľadne dostupné v aplikácii
  • monitoruje etanol vylučovaný pokožkou
 
Kód:  BAC01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04