Obnoviť stránku

Axcent of Scandinavia X83001-617

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Axcent of Scandinavia X83001-617

Pánske hodinky Axcent of Scandinavia X83001-617 majú klasický vzhľad s okrúhlym čiernym ciferníkom. Pekný čistý dizajn tieto hodinky radí medzi obľúbený typ analógových pánske hodiniek, ktoré sú vhodné k dennému noseniu, rovnako ako na dôležitú pracovnú schôdzku alebo na večerné párty s priateľmi.
Značku Axcent of Scandinavia nie je potrebné dlho predstavovať. Vo viac ako päťdesiatich krajinách sveta je známa
predovšetkým ako obľúbená značka celebrít . Celosvetový boom v záujme o značku Axcent of Scandinavia odštartovala dopyt tvorcov známych hollywoodskych filmov, ktorých producenti si niektoré modely hodiniek zakúpili a obsadili ich do celovečerných snímkov zvučných názvov.
Analógové pánske hodinky majú oceľové puzdro s PVD povlakom . Hodinky sú vodotesné a môžete ich teda bez obáv používať v daždi, pri vodných športoch alebo v lete pri vode. Kúpte si hodinky, ktoré vás potešia svojou spoľahlivosťou a elegantným dizajnom !
Typ :
Analógové
Puzdro:
Oceľ s PVD povlakom
Sklo :
Minerálne
Vodotesnosť :
50 m
Napájanie :
Batérie
Remienok :
Kožený
Farba ciferníku:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO232a
Produktové číslo:  X83001-617

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08