Obnoviť stránku

Avon Summer White Sunset EdT 50 ml

5 1 hodnotení
5,50 €

Avon Summer White Sunset EdT 50 ml

Ak ste si obľúbili dámske vône, odporučíme vám toaletnú vodu AVON. Dámska toaletná voda AVON vám pridá na sebavedomie v akýkoľvek denný čas. Kvetinová vôňa je stálicou medzi toaletnými vodami už od nepamäti. Láska, vášeň a túžba patrí medzi silné emócie, ktorými je naplnený flakón tohto omamného parfumu. Nechajte sa uchvátiť orientálnou vôňou kontrastov. Jej intenzita sa bude vynímať hlavne v chladnejších mesiacoch. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody AVON a buďte sami sebou.

Toaletná voda Avon Summer White Sunset EdT 50 ml ...

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody Avon Summer White Sunset EdT 50 ml

  • Toaletná voda AVON kombinuje dámske zložky vôní
  • Pre hlavnú zložku je dominantná kvetinová prímes
  • S hlavnou zložkou ide ruka v ruke aj vedľajšia orientálna prímes
  • Medzi vonné zložky patrÍ aj čierne korenie
  • Objem flakónu dosahuje 50 ml
  • Vychutnajte si tú neuveriteľnú silu okamihu s touto vôňou

Toaletná voda AVON sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Objavte výnimočné okamihy vo všednosti života s toaletnou vodou AVON. Hlavná kvetinová a vedľajšia orientálna vôňa na vás okamžite zapôsobia starostlivo vyberanými ingredienciami. Zatiaľ čo sa podvolíte prvotnému kúzlu nevtieravé a živé vône, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne čierne korenie, vo vás prebudí spomienky na nevšedné okamihy. Obdržíte flakón s objemom 50 ml. Túto toaletnú vodu si obľúbite na bežné denné nosenie aj na slávnostnejšie príležitosti. Odprevadí vás na prvé rande, oslavu u priateľov alebo pracovnú schôdzku.

Zloženie

Alkohol Denat, Aqua, Parfum, Benzophenone-3, Tris(Tetrametylhydroxypiperidinol) Citrate, Ci 14700, Ci 47005, Ci 17200, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Čierne korenie

Objem

Objem 50 ml
Kód:  AVOpf005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1395715

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17