Obnoviť stránku

AVI-8 AV-4028-05 set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AVI-8 AV-4028-05 set

Spoločnosť AVI-8 sa špecializuje na výrobu špičkových leteckých hodiniek. Každá kolekcia je inšpirovaná určitým obdobím leteckej histórie, príbehy samotných pilotov a pamiatke letectva. Každá modelová rada je odrazom konkrétnej doby letectvo a prí výrobe bol kladený dôraz na vysokú odolnosť, vynikajúca čitateľnosť za každej situácie a perfektnú spoľahlivosť.

Flyboy

Flyboy je hovorový termín používaný na pomenovanie pilota. Pojem sa začal používať v prvej svetovej vojne ako označenie mladých mužov, ktorí boli na zemi ako mladí a neskúsení chlapci a vo vzduchu sa menili vo skúsených a rozhodné muža. Táto neskrotná skupina s nepopierateľných charizmou a zmyslom pre povinnosť inšpirovala túto sériu hodiniek.
Hodinky AV-4028-05 sa pýši veľkým čiernym ciferníkom s prehľadnými indexy. Tiež vás zaujme sekundová ručička zakončená symbolom lietadla. Samozrejmosťou sú luminiscenčné prvky pre perfektné čitateľnosť aj v tme. Na šiestej hodine je umiestnená praktická dátumovka.
Srdcom hodiniek je špičkový japonský strojček Quartz. Okrúhle puzdro je vyrobené z kvalitnej ocele a dopĺňa ho pohodlný koženkový remienok v modrej farbe so štandardným prackovým zapínaním. Ciferník proti poškriabaniu chráni tvrdené minerálne sklíčko, ktoré zaručuje dlhú životnosť. Výrobcom udávaná vodotesnosť dosahuje hodnoty 5 ATM.
Spoločne s hodinkami dostanete aj nádhernú peňaženku. Všetko je uložené v elegantnom boxe.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO5907
Produktové číslo:  4895118836711

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03