Obnoviť stránku

AUSSIE Volume Flex 250 ml

Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 4,49 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,12 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,96 €/ks

AUSSIE Volume Flex 250 ml

Stále hľadáte ten správny lak, ktorý skvele drží a zároveň vám nezlepí vlasy? Aussie predstavuje unikátny lak na vlasy s výťažkom z kôry austrálskej divokej čerešne. Vďaka zloženiu bude váš účes dokonale spevnený. Vlasy získajú objem, lesk a budú pôsobiť vitálne. Aj napriek tomu, že lak dokáže vlasy spevniť, nemusíte sa obávať rozčesávania. Postačí ľahko prečesať kefou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Lak na vlasy s výťažkom z kôry austrálskej divokej čerešne
  • Dokonale spevnený účet bez zlepených vlasov
  • Objem, lesk a vitalita
  • Jednoduché rozčesanie vlasov niekoľkými ťahmi kefou

Zloženie: Alcohol denat, Butane, Isobutane, Acrylates/t-butylacrylamide copolymer, Propane, Aminometyl propanol, Phenyl trimethicone, Aqua, Parfum, triethylis citrate, Benzyl salicylate, butylénu glycol, Eugenol, Hexyl cinnamal, Ecklonia radiata extract, Linalool, Citronellol, amyl cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Alpha-Isomethyl ionone

Aplikácia: Pevný účes vytvorte rýchlymi a krátkymi dávkami zo vzdialenosti 20 cm od korienkov po končeky. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 250 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  VLS231
Produktové číslo:  5011321626560

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07