Obnoviť stránku

AUSSIE Aussome Volume Shampoo 300 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,48 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,07 €/ks

AUSSIE Aussome Volume Shampoo 300 ml

Jemný šampón s vysoko účinným zložením je určený pre starostlivosť o ochabnuté a jemné vlasy. Rýchlo, jednoducho a spoľahlivo vlasy čistí, pomáha pozdvihnúť spľasnuté kučery a dodáva vlasom viditeľne väčší objem. Šampón môžete používať na všetky typy vlasov, je k nim šetrný a vďaka prírodnému zloženiu s výťažkami z austrálskeho chmeľu poskytuje jedinečnú starostlivosť pokožke hlavy, vlasom aj vlasovým korienkom. Ihneď po prvom použití šampón dodá vlasom objem a po pravidelnom používaní vlasy spevní, posilní a celkovo zdokonalí. Rozmaznávajte svoje vlasy kvalitným prírodným šampónom, aby boli zdravé, husté a krásne!

Vlastnosti šampónu

  • Jemne vlasy čistí
  • Pomáha pozdvihnúť spľasnuté kučery
  • Dodáva vlasom viditeľne väčší objem
  • Je určený pre všetky typy vlasov
  • Má prírodné zloženie, ktoré je k vlasom šetrné
  • Spevňuje a posilňuje vlasy
  • Celkovo ich zdokonaľuje
  • Dodá im nádhernú vôňu

Sila prírodných výťažkov

Šampón Aussie obsahuje výťažky z austrálskeho chmeľu, ktoré dodajú aj tým najjemnejším vlasom objem a hustotu od korienkov až ku končekom. Výhonky chmeľu obsahujú veľké množstvo vitamínov skupiny B, minerálnych látok a proteínov, ktoré dodávajú vlasom pevnosť, pomáhajú zaceľovať vlasové vlákno a celkovo tak vlasy zdokonaľujú. Šampón posilňuje obranyschopnosť vlasovej pokožky i vlasov, dodáva im silu a zdravý vzhľad. Zanecháva vlasy hodvábne jemné, dokonale čisté, posilnené a žiarivé. Doprajte svojim vlasom vitamíny a ďalšie potrebné látky, aby boli husté a vyzerali zdravo!

Zloženie:

  • Austrálsky chmeľ - obsahuje množstvo vitamínov skupiny B, minerálnych látok a proteínov, ktoré dodávajú vlasom pevnosť, silu a väčší objem

Typ vlasov:
Pre jemné vlasy bez objemu.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Následne vlasy dôkladne opláchnite.

Vlasová kozmetika Aussie pre krásne a zdravé vlasy

Značka Aussie sa špecializuje na výrobu a predaj špičkovej vlasovej kozmetiky pre zákazníkov všetkých vekových kategórií. Prípravky obsahujú prírodné výťažky, ktoré sa o vlasy a vlasovú pokožku starajú silou prírody. Kvalitná kozmetika vlasy vyživuje, zabezpečuje im hydratačnú rovnováhu a celkovo vlasy zdokonaľuje. Stavte na kvalitu a používajte kozmetické prípravky od značky Aussie!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Jemné, Normálne

Objem

Objem 300 ml
Kód:  VLS207
Produktové číslo:  5410076390717

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07