Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AUSSIE Volume 150 ml

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu
Pri kúpe 1 ks 4,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,74 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,51 €/ks

AUSSIE Volume 150 ml

Chcete svojim vlasom dopriať prvotriednu starostlivosť? Túžite po profesionálnej stylingovej vlasovej kozmetike? Penové tužidlo, vyvinuté majstrami v odbore, značky Aussie, oba tieto body spĺňa. Rýchlo a jednoducho s ním dodáte vlasom objem a tvar, ktorý si udržia od úsvitu až do noci!

Prečo je jednotkou medzi stylingovými prípravkami?

  • Vaše vlasy s ním budú vyzerať perfektne počas celého dňa
  • Ľahko a rýchlo vyčaruje skvelý objem
  • Nezažijete žiadne zlepené vlasy ani tvrdé pramene
  • O vašu hrivu sa stihne aj postarať a rozmaznať ju

Vďaka morskej riase budú vlasy ešte krajšie

Vďaka unikátnemu zloženiu, ktoré okrem iného obsahuje extrakt z austrálskych morských rias, dokáže tužidlo vlasy nielen vytvarovať, ale aj rozžiariť a rozmaznať. A s trochou šikovnosti môžete mať aj z najjemnejších vlasov poriadnu leviu hrivu! Užite si svoj jedinečný účes bez jedinej chybičky a bez ulepených, stvrdnutých prameňov.

Použitie
Prípravok naneste do dlane, premasírujte ho v rukách, potom rovnomerne votrite do vlhkých vlasov a upravte účes bežným spôsobom.

Vhodné pre
Všetky typy vlasov

Zloženie
Aqua, propán, bután, polyquaternium-11, izobután, Phenoxyethanol, laureth-4, disodium EDTA, parfum, metylparabén, Cetrimonium chloride, caprylyl glycol, benzyl salicylate, eugenol. hexyl cinnamal, butylénu glycol, linalool, citronellol, amyl cinnamal, ecklonia radiata extract, limonene, Hydroxycitronellal, geraniol, alpha-Isomethyl ionone, alcohol denat, benzyl alcohol, citric acid, coumarin

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Lesk, Objem, Výživa
Kód:  VLS232
Produktové číslo:  5011321401839
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17