Obnoviť stránku

AUSSIE Miracle Moist Shampoo 300 ml

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,60 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,21 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,83 €/ks

AUSSIE Miracle Moist Shampoo 300 ml

Hydratačný šampón s vysoko účinným zložením je určený pre starostlivosť o suché a poškodené vlasy. Ľahko a spoľahlivo vlasy čistí, pomáha obnoviť ich hydratačnú rovnováhu a zabezpečiť vlasom prirodzenú pružnosť. Šampón je vhodný pre suché a poškodené vlasy, je k nim šetrný a vďaka prírodnému zloženiu s výťažkami z makadamových orechov poskytuje jedinečnú starostlivosť pokožke hlavy, vlasom aj vlasovým korienkom. Ihneď po prvom použití šampón dodá vlasom potrebnú hydratáciu a po pravidelnom používaní vlasy celkovo spevní, posilní a zdokonalí. Rozmaznávajte svoje vlasy kvalitným prírodným šampónom, aby boli zdravé, pružné a krásne lesklé!

Vlastnosti šampónu

  • Jemne čistí vlasy
  •  Hydratuje do hĺbky
  • Dodáva vlasom pružnosť a jemnosť
  • Je určený pre suché a poškodené vlasy
  • Má prírodné zloženie, ktoré je k vlasom šetrné
  • Spevňuje a posilňuje vlasy
  • Celkovo zdokonaľuje vlasy
  • Nádherne ich prevonia

Sila prírodných výťažkov

Šampón Aussie obsahuje výťažky z austrálskych makadamových orechov, ktoré hydratujú suché alebo poškodené vlasy, dodávajú im jemnosť, zdravý vzhľad a prirodzenú pružnosť. Makadamový olej, získavaný zo vzácnych makadamových orechov, patrí medzi luxusné, za studena lisované oleje s mnohými jedinečnými účinkami. Obsahuje mononenasýtené oleje, vitamíny E, A, B a omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Všetky tieto látky sa starajú o suché, poškodené a nezdravo vyzerajúce vlasy. Šampón posilňuje obranyschopnosť vlasovej pokožky i vlasov, dodáva im silu, hĺbkovú hydratáciu a zdravý vzhľad. Zanecháva vlasy pružné, dokonale čisté, posilnené a krásne lesklé. Doprajte svojim vlasom a vlasovej pokožke dostatočnú hydratáciu, ktorú im zaistí sila prírody!

Zloženie:

  • Výťažky z makadamových orechov - obsahujú množstvo vitamínov a ďalších látok, ktoré poskytujú vlasom a vlasovej pokožke hydratáciu, dodávajú vlasom pružnosť a nádherný lesk

Typ vlasov:
Pre suché a poškodené vlasy.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite.

Vlasová kozmetika Aussie pre krásne a zdravé vlasy

Značka Aussie sa špecializuje na výrobu a predaj špičkovej vlasovej kozmetiky pre zákazníkov všetkých vekových kategórií. Prípravky obsahujú prírodné výťažky, ktoré sa starajú o vlasy a vlasovú pokožku silou prírody. Kvalitná kozmetika vlasy vyživuje, zabezpečuje im hydratačnú rovnováhu a celkovo vlasy zdokonaľuje. Stavte na kvalitu a používajte kozmetické prípravky od značky Aussie!

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 300 ml
Kód:  VLS213
Produktové číslo:  5410076390830

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06