Obnoviť stránku

ATTITUDE Super leaves s detoxikačným účinkom – lesk a objem pre jemné vlasy 473 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ATTITUDE Super leaves s detoxikačným účinkom – lesk a objem pre jemné vlasy 473 ml

Prírodný šampón ATTITUDE Super leaves Soy Protein & Cranberries s objemom 473 ml s detoxikačným účinkom je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o jemné vlasy. Jeho veľkou prednosťou je prírodné zloženie, ktoré je obohatené o listy pomarančovníka, sójový proteín a brusnice. Účinne odstraňuje nečistoty, vlasy a vlasovú pokožku detoxikuje, ozdravuje a regeneruje. Dodáva im bohatý objem a lesk. Zanecháva ich žiarivé, dokonale čisté a zdravé bez použitia chémie, prevoňané príjemnou vôňou šťavnatého pomaranča a škorice. Šampón ATTITUDE Super leaves je certifikovaný, hypoalergénny a dermatologicky testovaný. Balenie je vyrobené zo 100 % recyklovaného materiálu, ktoré je možné jednoducho spracovať v rámci recyklovaného odpadu.

Aktívne látky:

  • Pomarančové listy vynikajú svojimi ozdravnými účinkami, vlasy posilňujú a dodávajú im výživu
  • Sója vlasy posilňuje, sójový proteín zvyšuje koncentráciu proteínov, ktoré sú vo vlasoch prirodzene obsiahnuté
  • Brusnice zvyšujú objem vlasov
  • Výťažky z listov potočnice a kapucínky sú známe pre svoje regeneračné schopnosti a bohatstvo minerálov, vitamínov a rastových faktorov
  • Výťažky zo semien moringy obsahujúcej veľké množstvo vitamínov, minerálov a proteínov zabraňujú vstrebávaniu škodlivín z ovzdušia a ďalších nežiaducich vonkajších vplyvov

Použitie:
Malé množstvo šampónu ATTITUDE Super leaves naneste na mokré vlasy, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom dôkladne opláchnite a podľa potreby opakujte.
Zloženie:
Aqua, Sodium coco-sulfate (surfactant), Coco-glucoside (surfactant), Vegetable glycerín (humectant), Sodium cocoyl isethionate (surfactant), Citric acid (pH adjuster), Panthenol (vitamín B5 – hair conditioner), Glyceryl oleate (emulsifier), Sodium benzoate (active constituent), Inulín (emollient), Potassium Sorbate (active constituent), Nasturtium officinale (watercress) extract (active constituent), Tropaeolum majus (Indian cress) extract (active constituent), Maltodextrín (binder), Moringa oleifera seed extract (anti-pollution active), Hydrolyzed soy proteín (conditioner), Vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract (active constituent), Decanal (fruit – active constituent), Pentadecalactone (fruit – active constituent), Raspberry ketone (conditioner)

Zloženie

Aqua / Water / Eau, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Chloride, Lauryl Hydroxysultaine, Citric Acid, Inulin, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Nasturtium Officinale (Watercress) Extract, Tropaeolum Majus (Indian Cress) Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Ethyl Hexanoate*, Gamma-Decalactone*, Hexyl Salicylate*, Raspberry Ketone*, Triethyl Citrate*, *fragrance (Parfum).


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Objem, Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 473 ml
Kód:  BABY7236
Produktové číslo:  626232410082

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07