Obnoviť stránku

ATTITUDE Kondicionér Blooming Belly nielen pre tehotné s Arganom 240 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ATTITUDE Kondicionér Blooming Belly nielen pre tehotné s Arganom 240 ml

Jemný prírodný kondicionér Attitude Blooming Belly je určený na starostlivosť o vlasy najmä žien v období tehotenstva. Umožňuje ľahšie rozčesávanie vlasov a navracia im žiarivý lesk. Vlasy prevonia príjemnou vôňou kvetov jablone. Jeho zloženie je obohatené o vzácny arganový olej. Veľkou prednosťou je, že obsahuje len prírodné a hypoalergénne zložky, ktoré sú bezpečné nielen pre nastávajúcu mamičku, ale aj pre bábätko, ktoré nosí pod srdcom. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu ECOLOGO.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje viac ako 95 % biologických látok
  • Neobsahuje fosfáty
  • Šetrný k zdraviu
  • Prírodný produkt
  • Certifikácia EcoLogo - potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Zloženie

aqua, vegetable glycerin, glycine soja (soybean) oil, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, dicaprylyl ether, cetearyl glucoside, glyceryl stearate, stearyl alcohol, argania spinosa (argan) kernel oil, hydrolyzed wheat protein, sodium benzoate , potassium sorbate, ricinus communis (castor) seed oil, 3-hexenol (green leaves), ethyl acetate natural (sweet pear)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Všetky typy vlasov, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 240 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Typ produktu

Typ produktu Kondicionér
Kód:  VLS371
Produktové číslo:  626232111101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18